شما اینجا هستید
اخبار اصلی » نان‌هایی که سرطان را مهمان بدن‌تان می‌کنند

محمد حسین عزیزی، رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: کپک موجود بر روی نان یا ذرت باعث ترشح سمی به نام آفلاتوکسین می‌شود که بر اثر مصرف طولانی مدت ذرت‌های آلوده به این سم، افراد مبتلا به بیماری سرطان می‌شوند.

او ادامه داد: کارشناسان توصیه می‌کنند اگر قارچ‌های مولد این سموم بر روی خوراک دام و مواد غذایی (مانند پسته، بادام زمینی، ذرت، سویا و گندم) رشد کنند، مصرف غذا‌های آلوده به آفلاتوکسین می‌تواند موجب بیماری در انسان یا دام شود.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: ذرت آلوده به سم آفلاتوکسین می‌تواند باعث مسمومیت و در دراز مدت سرطان‌زا باشد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی