شما اینجا هستید
اخبار اصلی » بهترین خوردنی‌ها برای گرم‌مزاجان در تابستان

غذای مناسب آنها در این فصل، آب‌دوغ‌خیار است‌ و حلیم و کباب را باید در فصل زمستان میل کنند همچنین نوشیدن چای زعفران و دارچین که مزاج گرم دارد در این فصل باید کم مصرف ‌شود.

در این فصل بهتر است کاهو و سکنجبین خورده شود‌؛ شربت سکنجبین به‌جای آبمیوه‌های صنعتی شیرین توصیه می‌شود.مصرف گوشت قرمز نیز باید کمتر شود.مواد محرک و ادویه نیز بهتر است کمتر مصرف شود.

به‌عوض کدوخورشتی، آلواسفناج و استفاده از گشنیز در آش مناسب این فصل است.ترخون، نعناع، تره و تربچه مزاج گرم دارند و بهتر است در زمستان استفاده شوند؛ در این فصل پرهیز از آفتاب و لباس‌های تیره و دکوراسیون به این افراد توصیه می‌شود.

لباس و دکوراسیون بهتر است از رنگ‌های آبی، سبز و سفید باشد که رنگ‌های خنک هستند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی