شما اینجا هستید
اخبار اصلی » درمان کبد چرب و جلوگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با شربتی معجزه‌آسا

حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره خواص شربت سماق اظهار کرد: شربت سماق از شربت‌های سنتی و مفید است که حاوی ویتامین A، گروه ویتامین‌های B، B۱، B۲، B۳، B۵، B۶، و ویتامین‌های C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، آهن، کلسیم، فیبر، اسیدفولیک، روی، زینک، سلنیوم، منگنز، منیزیم و قند فروکتوز، گلوکز، فراکتوز، تانن، اسید سیتریک، اسید چرب امگا ۳، فلامینوئید‌ها و غیره است.

او ادامه داد: از مهمترین خواص این شربت می‌توان به تاثیر آن بر چربی‌سوزی اشاره کرد؛ همچنین نوشیدن آن تأثیر چشمگیری در رفع چربی کبد دارد، موجب بهبود و تقویت سیستم قلبی و عروقی می‌شود و از سکته‌های قلبی و مغزی جلوگیری می‌کند.

عظمایی گفت: ویتامین‌های A و B و C موجود در این شربت خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و سیستم ایمنی بدن را در برابر انواع بیماری‌ها به خصوص سرطان مقاوم می‌کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: استفاده از شربت سماق موجب تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود، همچنین از پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری می‌کند. نوشیدن این شربت تأثیر چشمگیری بر حفظ طراوت و جوانسازی پوست و مو دارد و از بروز التهابات پوستی، خارش و اگزما جلوگیری می‌کند.



او گفت: استفاده از این شربت موجب کنترل قند، فشار و چربی خون می‌شود. استفاده از آن معده و دستگاه گوارش را تقویت کرده و از بروز بیماری نقرس جلوگیری می‌کند. شربت سماق تاثیر چشمگیری بر رفع غلظت خون دارد و برای افرادی مبتلا به سیروز کبدی هستند، بسیار مفید است.

عظمایی با اشاره به تأثیر چشمگیر این گیاه بر خوش‌بویی دهان و تقویت لثه‌ها بیان کرد: اگر عدس را تفت دهید و آسیاب شده آن را با سماق قرمز و کمی بالنگ ترکیب کنید، مخلوط بسیار مناسبی برای افراد مبتلا به اسهال به دست آورده‌اید؛ همچنین خانم‌هایی که دوره ماهانه خود را سپری می‌کنند، می‌توانند روزانه ۶ قاشق مرباخوری از این ترکیب را به همراه آب و نبات خردشده مصرف کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تشریح کرد: برای تهیه این شربت به یک لیتر عرق شوید، یک لیتر عرق زیره، ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم سماق و نیم کیلو عسل احتیاج دارید. کافیست عرقیجات را ترکیب و سماق را به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید محلول برای یک الی ۲ ساعت بماندو سپس آن را ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید؛ حرارت محلول که متعادل شد آن را در حرارت ۵۰ درجه سانتی‌گراد صاف کنید و در نهایت عسل را اضافه کنید.

او مقدار مناسب مصرف این شربت را ۳ لیوان در روز دانست و ادامه داد: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری از مواد را داخل لیوان بریزید و مابقی لیوان را با آب خنک پر کنید؛ در صورت دلخواه می‌توانید چند قطره آب لیمو ترش به آن اضافه کنید.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی