شما اینجا هستید
اخبار اصلی » کسانی که نباید سرکه سیب بخورند

سرکه سیب می‌تواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد، که این شرایط می‌تواند گاستروپارسیس (فلج معده) را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارشی ضعیف دارید، این اثر می‌تواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا مدت زمان بیشتری در شیره‌های گوارشی معده باقی بماند، احتمال عمل گوارش آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزایش یابد.

در صورتی که سرکه سیب را رقیق سازید و به بیماری خاصی مبتلا نباشید، این ماده طبیعی می‌تواند فواید قابل توجهی برای سلامتی داشته باشد که از آن جمله می‌توان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا افرادی که از سندرم متابولیک رنج می‌برند، کشتن باکتری بیماری زای‌ E. coli موجود در غذا، کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی اشاره کرد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی