شما اینجا هستید
اخبار اصلی » تولید چای بهاره با کیفیت در کارخانه چایسازی آریا

ناصر ستارباقری مدیرعامل کارخانه چایسازی آریا گفت: از چهاردهم اردیبهشت کار خرید برگ سبز چای از چایکاران لنگرودی آغاز شده است و ظرفیت کارخانه خریداری روزانه بین ۲۵ تا ۳۰ تن برگ سبز چای است.

وی با بیان اینکه چای بهاره از متداول ترین انواع چای، چای سیاه است که از تخمیر و خشک کردن کامل برگ های تازه چیده شده چای که منجر به سیاه شدن رنگ چای می شود به دست می آید، اظهار کرد: به همین دلیل به آن چای سیاه می گویند و بهترین نوع آن چای بهاره گیلان است.

ستارباقری با تاکید بر اینکه چای بهاره نسبت به چای برداشت شده در فصول دیگر از طعم، رنگ و عطر بهتری برخوردار است، افزود: ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.

مدیرعامل کارخانه چایسازی آریا با اشاره به کیفیت بالای چای تولیدی این کارخانه اظهار کرد: کارخانه چایسازی آریا با شعار «ایرانی، چای داخلی آریا بنوش» آماده فروش چای بهاره گیلان به سراسر کشور است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی