شما اینجا هستید
اخبار اصلی » فواید میوه ها و سبزیجات قرمزرنگ

رنگدانه‌های طبیعی مسئول رنگ قرمز میوه ها و سبزیجات هستند. افزودن آن‌ها به رژیم غذایی می‌تواند تاثیرات مثبتی بر بدن داشته باشد. لیکوپن، آنتوسیانین‌ها، بتاکریپتوکسانتین و بتاسیانین‌ها به میزان زیاد در مواد غذایی قرمز رنگ وجود دارد. به طور خاص، به نظر می‌رسد رابطه‌ای بین مصرف کاروتن موجود در میوه ها  و سبزیجات قرمز و کاهش خطر سرطان‌های ریه و پروستات وجود دارد. برای بررسی جنبه‌های مختلف باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد، اما مطالعات اولیه امیدوارکننده بوده‌اند.هم اکنون، راهنما‌های غذایی در بسیاری از کشور‌ها افزودن مواد غذایی با رنگ‌های مختلف به رژیم غذایی را توصیه می‌کنند. برای افزایش خاصیت و قدرت غذا‌های خود می‌توانید استفاده از میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ زیر را مد نظر قرار دهید.

خراسان

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی