شما اینجا هستید
اخبار اصلی » نجات زن جوان رشتی از خودکشی در رودخانه گوهررود

به گزارش پایگاه خبری شعاع مشرق، به نقل از رکنا؛ سرهنگ “محمود حافظی” در تشریح این خبر اظهار داشت: برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه یک زن به قصد خودکشی ، تصمیم به پریدن از بالای پل به رودخانه گوهررود رشت را دارد، ماموران انتظامی به محل مورد نظر اعزام شدند.

 

وی به حضور به موقع پلیس، عوامل اوژانس و آتش‌نشانی در محل مورد نظر و ممانعت از خودکشی زن ۲۵ ساله اشاره کرد و گفت: این زن جوان با داشتن علائم حیاتی به بیمارستان منتقل و انگیزه خود از ارتکاب به خودکشی را مشکلات شخصی و اختلافات خانوادگی عنوان کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت در پایان ریشه‌یابی مشکلات شخصی و اختلافات خانوادگی را نیازمند بهره‌گیری از روانشناسان مجرب دانست و خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند برای دریافت هرگونه مشاوره در خصوص رفع مشکلات شخصی خود به مشاوران انتظامی مستقر در کلانتری‌ها یا مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس گیلان مراجعه و به صورت رایگان از خدمات ارائه شده در این مراکز بهره‌مند شوند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی