شعاع مشرق

امروز : چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶ مصادف است با 2017 , December 13 , Wednesday - ساعت ۱۸:۳۱:۲۹

سرتیتر خبرها :

طراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرس
پیوندها









  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۶ آذر, ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۷
  • شما اینجا هستید : اجتماعی > اخبار اصلی > پزشکی
  • کد مطلب : 79689
  • محققان سوئدی می گویند؛

    کاهش ریسک آسم در کودکان با مصرف مغزیجات

    پرینت
      

    به گفته محققان، گنجاندن مغزیجات آجیلی و ماهی های چرب در رژیم غذایی کودکان از ریسک ابتلا به بیماری های آلرژیک نظیر آسم و رینیت آلرژیک در آنها تا سن نوجوانی پیشگیری می کند.

    به گفته محققان، گنجاندن مغزیجات آجیلی و ماهی های چرب در رژیم غذایی کودکان از ریسک ابتلا به بیماری های آلرژیک نظیر آسم و رینیت آلرژیک در آنها تا سن نوجوانی پیشگیری می کند.هر دو بیماری آسم و رینیت آلرژیک (التهاب مخاط بینی) از دوره کودکی بر کودکان تاثیر می گذارند که یا ارثی بوده یا ناشی از عواملی محیطی هستند.

    نتایج تحقیقات محققان موسسه کارولینسکا سوئد نشان می دهد وجود میزان بالا اسیدهای چرب پلی اشباع نشده نظیر امگا ۳ و امگا ۶ موسوم به اسید آراکیدونیک در خون با کاهش ریسک بیماری های آلرژیک در بین کودکان مرتبط است. کودکانی که دارای میزان بالای امگا ۳ در خون شان در سن ۸ سالگی بودند تا سن ۱۶ سالگی کمتر مبتلا به آسم یا رینیت آلرژیک شدند.

    میزان بالای اسیدچرب امگا ۶ موسوم به اسید آراکیدونیک با کاهش ریسک ابتلا به آسم و رینیت آلرژیک در سن ۱۶ سالگی مرتبط است.

    در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه خون ۹۴۰ کودک را بررسی کرد. محققان دریافتند در بین کودکان مبتلا به آسم یا رینیت آلرژیک در سن ۸ سالگی، میزان بالای اسید آراکیدونیک خون با احتمال بالاتر فقدان علائم در سن ۱۶ سالگی مرتبط بود.

    مطالعات قبلی هم نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا ۳ به پیشگیری از آلزایمر و کاهش تشدید آسیب های کبدی کمک می کند.

    محققان تاکید می کنند مغزیجات آجیلی، ماهی های چرب نظیر ماهی سالمون، دانه کتان و روغن سویا که سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده هستند باید در رژیم غذایی کودکان گنجانده شود.

    منبع: مهر

    برچسب ها :
    کانال تلگرام