بر اساس برخی اخبار تائید نشده تعدادی از خوانندگان مشهور پاپ ممنوعالکار شدهاند.
ابوذر زمان، فرزند حسین زمان در توییتر از درگذشت پدر خود خبر داد.
اولین شب اجرای تئاتر «کلفت ها» به کارگردانی امیر حامد در سالن تئاتر شهر رشت بر روی صحنه رفت.
اولین شب اجرای تئاتر «کلفت ها» به کارگردانی امیر حامد در سالن تئاتر شهر رشت بر روی صحنه رفت.
سید حسن کاروانکش مدیر امور سینمایی حوزه هنری استان گیلان طی گفتگویی اظهار نمود: مفتخریم به اطلاع مردم فهیم و با فرهنگ رشت برسانیم، بعد از گذشت ۳ ماه از باز گشایی سینما سپیدرود آمار قابل توجه ای از جذب مخاطب و اکران های باشکوهی که در برخی از سانس ها بیش از ظرفیت سینما بوده را منتشر نماییم.
نمایشگاه مجازی انفرادی مجموعه پوستر«بحران آب» از 23 لغایت 30 دی 1401، همزمان در وبسایت و صفحه اینستاگرام گروه هنری رسم، همچنین وبسایت گالری ایماژ رشت برپا می باشد.
دو نمایشگاه گروهی نقاشی، تصویرسازی، کاریکاتور، نقاشی خط، نقاشی دیجیتال، مجسمه، عکس، مینیاتور و تذهیب با موضوع خیال، و با عنوان «پرواز خیال» در گالری تالار مرکزی رشت، با ۸۱ اثر از ۶۹ هنرمند به ترتیب از تاریخ ۲۴ الی ۳۱ تیر ۱۴۰۱ و به صورت مجازی در وبسایت رسم ۲۴ الی ۲۴ مهر۱۴۰۱ و نمایشگاه مجازی «خیال» در وبسایت گالری حق دوست تهران، با موضوع خیال، با ۷۶ اثر از ۶۹ هنرمند، از تاریخ ۲۴ تیر لغایت ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ در وبسایت گالری حقدوست و وبسایت گروه هنری رسم برپا می باشد.
دو نمایشگاه بین المللی مجازی گروهی نقاشی، تصویرسازی، کاریکاتور، نقاشی خط،نقاشی دیجیتال، مجسمه، عکس،مینیاتور و تذهیب با عنوان «بانو» و «بانوی عشق»، با موضوع زن، با ۱۰۰ اثر از ۹۶ هنرمند به ترتیب از تاریخ ۱۸ لغایت ۲۴ می ۲۰۲۲(۲۸ اردیبهشت الی۳ خرداد ۱۰۴۱) و از تاریخ ۲۵ لغایت ۳۱ می ۲۰۲۲(۴ الی۱۰ خرداد ۱۰۴۱) در وبسایت گالری آرتز استانبول ترکیه و وبسایت گروه هنری رسم برپا می باشد.
مریم صفری هنرمند ساکن رشت متولد رودسر است. وی دانش آموخته رشته نقاشی از دانشگاه الزهرا در مقطع کارشناسی ارشد بوده و نمایشگاه های متعددی را برگزار کرده است.
رضا حقیقی سال ۱۳۲۹ در رشت زاده شد و از دوران دانش آموزی با بازیگری تئاتر آشنا گردید. وی در نمایش های دانش آموزی شرکت کرد و کم کم خود را بیشتر شناخت و بازیگری تئاتر را به صورت تجربی جدی گرفت و به اندوخته های بازیگری خود افزود.
دکتر مهدی نقبایی، شاعر، نویسنده، ترانه سرا و پزشک گیلانی متولد سال ۱۳۵۶ و ساکن شهر رشت است.
سمیه ربیعی جیلدانی سوم آذر هزار و سیصد و شصت و یک در لشت نشا از توابع شهرستان رشت به دنیا آمد.







