شما اینجا هستید
حوادث » آتش سوزی خودروی سواری پراید در جاده پیربازار آتش نشانان را به محل حادثه کشاند

در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی در ساعت ۱۷:۰۶ دقیقه روز گذشته ۱۲ شهریور ۹۷ مبنی بر وقوع آتش سوزی یک دستگاه خودروی سواری پراید، بلافاصله ستاد فرماندهی یک دستگاه خودروی اطفایی بهمراه ۳ آتش نشان از ایستگاه ۴ را به محل حادثه واقع در جاده پیربازار-فخب اعزام کرد.

شهرام مومنی معاون عملیات سازمان آتش نشانی رشت در این باره گفت: به محض رسیدن آتش نشانان به محل حادثه یکدستگاه خودروی سواری پراید که دچار حادثه آتش سوزی شده بود مشاهده می شد.

مومنی با بیان اینکه علت این آتش سوزی پارگی شیلنگ بنزین و ریزش آن بر روی اگزوز داغ بود، افزود: خوشبختانه آتش قبل از رسیدن آتش نشانان و با هوشیاری شهروندان حاضر در محل با استفاده از ۳ دستگاه خاموش کننده دستی تا حدودی خاموش شده بود که آتش نشانان نسبت به اطفای کامل آتش و حصول اطمینان از عدم وجود هر گونه خطر و انجام تمهیدات ایمنی و تحویل خوردو به کلانتری پیربازار به ایستگاه مربوطه مراجعت نمودند.

همین گزارش حاکی است: خوشبختانه این حادثه خسارت جانی در بر نداشت.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی