شما اینجا هستید
ویژه » بیش از ۱۳ هزار دانشجو در ‌پیام‌نور استان فارس پذیرش شدند‌

,-,بیش,از,تسنیم

  عبدالرسول قرائتی پیش از ظهر امروز در نشست‌خبری از پذیرش ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه پیام‌نور این استان خبر داد و اظهار داشت: ظرفیت پذیرش دانشگاه پیام نور استان فارس امسال ۱۶ هزار دانشجو بوده که با توجه به آمار پذیرش، حدود ۲۵۰۰ صندلی خالی در دانشگاه پیام نور استان وجود دارد که به احتمال زیاد در زمان تکمیل ظرفیت پر می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه کاهش دانشجو در کل کشور رخ داده و این مسئله مختص استان فارس نیست عنوان کرد: از بین پذیرفته‌شدگان بیش از ۱۲ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و یک هزار و ۳۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی‌ارشد مشغول به تحصیل می‌شوند.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان فارس با بیان اینکه امسال در مقطع دکترا افزایش رشته نداشته‌ایم، افزود: در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چند رشته به ظرفیت دانشگاه پیام نور استان اضافه شده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه پیام‌نور استان فارس در حال حاضر در ۱۰۴ رشته کارشناسی، ۵۱ رشته ارشد و ۳ رشته دکترا پذیرش دانشجو دارد تصریح کرد: در حال حاضر ۵۵ هزار دانشجو فعال در این استان مشغول به تحصیل هستند که از این بین ۲ هزار نفر از آنها در مقطع کارشناسی ارشد و ۵۰ نفر در مقطع دکترا تحصیل می‌کنند.

قرائتی خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور استان فارس در سرانه فضای آموزشی در کشور پیشتاز است به طوری‌که سرانه فضای آموزشی دانشگاه پیام‌نور کشور که وزارت اعلام کرده ۱٫۷ دهم متر مربع است در حالی که در استان فارس سرانه فضای آموزشی ۲٫۷ دهم متر مربع است.

وی با اشاره به تغییراتی که در ارائه تسهیلات دانشگاه پیام‌ نور به دانشجو‌ها رخ داده است افزود: پذیرش دانشجویانی که هنوز مدرک دوره پیش دانشگاهی ندارند یکی از این تغییرات است و این افراد اگر تا تاریخ ۱۰ دی‌ماه ۹۴ مدرک پیش دانشگاهی خود را به آموزش دانشگاه ارائه دهند پذیرش می‌شوند.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان فارس با اشاره به افزایش ۱۲ تا ۱۵ درصدی شهریه این دانشگاه گفت: در شرایط پرداخت شهریه نیز تغییراتی رخ داده به این صورت که دانشجویان می‌توانند در ابتدای ثبت‌نام ترم شهریه ثابت و باقیمانده شهریه خود را در طول ترم تحصیلی به صورت اقساطی پرداخت کنند.

وی با اشاره به تسهیلاتی که برای دانشجویان مهمان و انتقالی در نظر گرفته شده است بیان کرد: پیش از این در ترم اول و ترم آخر امکان گرفتن مهمانی و انتقالی برای دانشجویان وجود نداشت اما امسال در این دو ترم نیز دانشجویان می‌توانند مهمانی یا انتقالی برای دانشگاه‌های دیگر بگیرند.

قرائتی عنوان کرد: امسال امکان تحصیل دانشجویان کارشناسی ارشد به دو شیوه آموزش محور و پژوهش محور در دانشگاه پیام نور فراهم شده است ولی در مقطع دکترا هنوز چنین امکانی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در زمینه پژوهشی نیز امکانات و تسهیلاتی به ویژه برای دانشجویان مخترع در نظر گرفته شده است افزود: دانشجویانی که مقاله علمی چاپ شده داشته باشند بین ۲۰۰ هزار تا ۲ میلیون تومان پاداش دریافت می‌کنند و تسهیلاتی نیز به دانشجویان مخترع برای ورود به صنعت ارائه می‌شود.

تسنیم

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی