شما اینجا هستید
بین الملل » بازداشت شهروندان فرانسوی در ایران/ در تلاشیم اطلاعات ضد و نقیض در این باره را بررسی کنیم

به گزارش  شعاع مشرق به نقل از خبرگزاری رویترز، کاترین کولونا، وزیر امور خارجه فرانسه در گفتگو با روزنامه لو پاریزین درباره بازداشت شهروندان فرانسوی در ایران مدعی شد که احتمالا «دو شهروند فرانسوی دیگر» در ایران در بازداشت به سر می‌برند که با استناد به گفته او، شمار شهروندان زندانی این کشور در ایران به هفت نفر می‌رسد.

 

کولونا در این باره گفت: ما نگران دو شهروند دیگرمان هستیم. در تلاشیم اطلاعات ضد و نقیض در این باره را بررسی کنیم.

 

جمعه گذشته، روزنامه لو فیگارو در گزارشی ادعا کرده بود که این دو شهروند فرانسوی پیش از آغاز ناآرامی‌های اخیر در ایران بازداشت شده‌اند.

 

وزرات امور خارجه فرانسه پاسخی به درخواست رویترز برای ارائه توضیحات بیشتر درباره بازداشت شهروندان فرانسوی نداد.

 

کولونا در اظهاراتی علیه ایران گفت: اگر هدف (ایران) این است که از ما باج‌خواهی کند، این رویه اشتباهی برای کنار آمدن با فرانسه است.

 

 

  1. Lili

    فرانسویارو باید کشت

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی