
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت، مجید عزیزی عضو شورای اسلامی شهر رشت در جلسه علنی شورا با تسلیت شهادت رهبر عظیم الشان انقلاب و دیگر شهدای جنگ تحمیلی رمضان اظهار کرد: از حضور مقتدرانه و شجاعانه و بصیرت گونه مردم عزیز در این شب ها تقدیر میکنم . این مردم راه عزت را انتخاب کرده اند و با بصیرتی که از امام قائد شهید ما آموخته اند باحضور پرشور خود مستحکم در کنار نیروهای مسلح پای کار میهن ایستاده اند که شایسته بهترین ها از خداوند متعال هستند و بنده هم تشکر میکنم .
وی در تذکری به وجود چاله ها در برخی از خیابان های سطح رشت اشاره کرد و گفت : چه در خیابانهای اصلی و چه در کوچه ها وضعیت مناسب نیست و انتظار ترمیم توسط مدیریت محترم شهری دارم مثلا یک نمونه در خیابان فلسطین ، خیابان منتهی به شهرک لاله واقعا وضعیت آسفالت نامناسب است .
عزیزی به ساماندهی گاری کبابی ها اشاره کرد و گفت: این کار اقدام خوبی است و باید ادامه یابد ، قطعا کسی تمایل به برخورد با کاسبی شهروندان نیست اما شارع عام طبق قانون متعلق به همه مردم هست و براساس قانون ماده ۵۵ شرح وظایف شهرداری ها موظف به برخورد و آزاد سازی تصرف شارع عام هستند. کیوسک ورودی خیابان سعدی جنب آرامستان آرامنه بخشی از مسیر شارع عام و حتی خیابان را تحت شعاع و تصرف قرار داده و با گذاشتن میز و صندلی سبب مزاحمت و ایجاد مشکل برای تردد خودروها و عابرین گردیده که اصلا قابل قبول نیست و انتظار هست بدون استثناء و دخالت هیچ رانتی در اسرع وقت بازگشایی و تردد در آن محدوده مرفع گردد.
وی به ابلاغ عوارض درآمدی اشاره کرد و گفت: شهروندان از این بابت دائما تماس می گیرند و انتظار می رود این مشکل نیز برطرف شود و اطلاع شهروندان رسانده شود.
