شما اینجا هستید
اجتماعی » عاملان خروج اسناد محرمانه شورا مشخص شوند/جنجال‌افکنی توسط رسانه‌های زرد در بین مردم رشت هیچ ارزشی‌ندارد

عضو شورای اسلامی شهر رشت نسبت به خروج برخی اسناد، نامه‌ها و مکاتبات محرمانه و غیرمحرمانه از این شورا به شدت انتقاد کرد.

به گزارش شعاع مشرق، فاطمه شیرزاد در گفتگویی اظهار کرد: بارها اتفاق افتاده که برخی از اسناد و مکاتبات محرمانه مربوط به اعضای شورا از این نهاد به طریق نامعلوم خارج شده و سر از رسانه‌ها بیرون آورده است.

وی افزود: این موضوع بارها تذکر داده شده اما همچنان شاهد خروج اسناد محرمانه، نامه‌ها و مکاتبات صورت گرفته از شورای شهر رشت هستیم.

عضو شورای اسلامی شهر رشت با تأکید بر ورود حراست شهرداری رشت به موضوع مذکور، گفت: از مدیر حراست شهرداری رشت می‌خواهیم به صورت ویژه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به بررسی و مشخص کردن عاملان خروج اسناد محرمانه از شورا وارد عمل شود.

وی با بیان اینکه افراد مذکور قصد تشویش اذهان عمومی و ایجاد تفرقه بین نمایندگان شورا و مسئولان و شهروندان را دارند، خاطرنشان کرد: چنین اقدام‌هایی در بین مردم بصیر و ولایتمدار شهر رشت جایگاهی ندارد و این اقدام‌ها تنها راه نفوذ برای دشمنان اسلام را هموارتر می‌کند.

شیرزاد با قدردانی از رسانه‌هایی که در راستای منویات مقام معظم رهبری و توسعه استان و شهر رشت قلم می‌زنند، متذکر شد: جنجال‌افکنی توسط رسانه‌های زرد در بین مردم فهیم شهر رشت هیچ ارزشی‌ندارد.

وی از تمام مسئولان شورای اسلامی شهر رشت خواست تا نسبت به انجام اقدام‌های غیر قانونی واکنش‌ صریح نشان داده و با متخلف یا متخلفان به شدت برخورد کنند.

فارس

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  1. لیلا

    اگه اسناد عمل نادرستی رو فاش نمیکنن چرا باید ایجاد فاصله بین مردم و شهروندان کنن…خانم شیرزاد ی کم تامل کنند بد نیست

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی