شما اینجا هستید
بین الملل » انتخابات در رودبار با صمد مرعشی و منوچهر جمالی به دور دوم کشیده شد

همزمان با اعلام آرای انتخابات در رودبار و منجیل صمد مرعشی با  ۱۳۲۴۰ رای و منوچهر جمالی ۸۲۵۹ رای به دور دوم رسیدند.

به گزارش شعاع مشرق به نقل از ایسنا، در این حوزه محمد میرزائی با  ۶۵۱۸ رای سوم،  عباس صفایی ۶۵۵۲ رای در رده چهارم و کاظم لطفی ۵۸۶۵ رای، بابائی ۴۲۱۶ رای، رضا اکبرزاده ۲۳۲۹ رای،  عطاء الله حکیمی ۲۹۰۲ ، حمیدرضا آقا جانی ۲۷۳۲ ،جهانبخش جلوه  ۲۳۹۲ رای معرفی شدند.

فرماندار شهرستان رودبار در این ارتباط گفت: تورنمنت انتخابات در رودبار با حضور صمد مرعشی و منوچهر جمالی به دور دوم کشیده شد.

سیدمحمد احمدی از حضور حماسی و عزتمندانه مردم شهرستان رودبار در انتخابات تشکر و قدردانی و اظهار کرد: از مردم ولایتمدار شهرستان در شهرهای رودبار، منجیل، لوشان، رستم‌آباد، توتکابن، جیرنده و بره سر و نیز بخش‌های مرکزی، رحمت آباد و بلوکات، عمارلو و خورگام در پای صندوق‌های اخذ آراء که امید دوستداران نظام را شعله ور‌تر و حرمان و یأس دشمنان را موجب گردیدند، سپاسگزاری نمایم.

 

وی افزود بی‌شک این حضور غرور آفرین در پی تلاش، همت، تعامل و همدلی و همزبانی ائمه محترم جمعه، هیأت‌های محترم اجرایی، نظارت و بازرسی، اعضاء محترم شورای تأمین و نامزدهای محترم انتخابات بوجود آمد که شایسته قدردانی است.

 

فرماندار رودبار با بیان اینکه تورنمنت انتخابات در رودبار با حضور صمد مرعشی و منوچهر جمالی به دور دوم کشیده شد، گفت: با تبریک به تمام نامزد‌ها و مردم عزیز، امیدوارم این همراهی و حضور همدلانه و مدبرانه مردم و نیز اشتراک مساعی دیگر نامزدهای محترم، با گام بلند دیگر در دور دوم انتخابات و انتخاب نماینده منتخب، فصل نوینی از توسعه و شکوفایی در شهرستان همراه با تدابیر دولت محترم گشوده شود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی