شما اینجا هستید
اجتماعی » بقعه خواهر امام رضا(ع) در رشت بازآفرینی می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان به وجود بافت فرسوده در مکان‌های مذهبی و تاریخی استان اشاره کرد و گفت: بقعه خواهر امام رضا(ع) در رشت بازآفرینی می‌شود.

به گزارش شعاع مشرق، شعبان‌علی خاوری پیش از ظهر امروز در جریان بازدید از بافت‌های فرسوده این شهر با اشاره به وجود بافت فرسوده در مکان‌های مذهبی و تاریخی گیلان اظهار کرد: یکی از موضوع‌های بازآفرینی، بافت فرسوده است و این امر به کمیت و کیفیت زندگی مردم توجه دارد.

وی از بازآفرینی بقعه خواهر امام رضا(ع) در رشت خبر داد و افزود: بازآفرینی آستان مقدس آقا سیدجلال‌الدین اشرف(ع) در آستانه‌اشرفیه از طریق فعالیت‌های مشارکتی انجام می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با بیان اینکه ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار بافت فرسوده در نقاط مختلف استان وجود دارد، تصریح کرد: مطالعه بازآفرینی در ۱۰ شهر گیلان به اتمام رسیده است.

خاوری، توجه به سکونتگاه‌های غیر رسمی به‌ویژه در شهر رشت را بسیار جدی خواند و بیان کرد: سکونتگاه‌های غیر رسمی نیازمند بازآفرینی است و این موضوع از فعالیت‌های راه و شهرسازی محسوب می‌شود.

وی خواستار تخفیف عوارض شهرداری‌ها برای احیای بافت‌های فرسوده در شهرهای گیلان شد و گفت: سال‌های گذشته موضوع مذکور اجرایی شده و تخفیف عوارض در سال جاری ادامه دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با اشاره به اینکه تامین منابع مالی با پرداخت تسهیلات ارزان به سازندگان بافت‌های فرسوده در دستور کار است، خاطرنشان کرد: سال گذشته احیای یک‌هزار و ۵۰۰ واحد بافت فرسوده در استان سهمیه داشتیم و با توزیع آن توانستیم سه هزار واحد سهمیه جدید بگیریم.

خاوری، سود تسهیلات احیای بافت فرسوده از طریق بانک مسکن را ۱۳ درصد عنوان کرد و یادآور شد: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در اصلاح کیفیت زندگی در جامعه شهری بسیار تاثیرگذار است.

وی در ادامه با تأکید بر رعایت استانداردها در جاده‌های گیلان، اظهار کرد: عوامل مختلفی در حوادث جاده‌ای دخالت دارند و استانداردسازی جاده‌ها در کاهش حوادث جاده‌ای موثر است.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان به محور «چوکام ـ پونل» اشاره کرد و افزود: سال‌های گذشته جاده مذکور تبدیل به راه اصلی شده و یکی از محورهای شریانی استان محسوب می‌شود.

به گزارش فارس، خاوری با بیان اینکه محور «خاچکین ـ چوکام» سال‌های گذشته تبدیل به راه اصلی شده است، تصریح کرد: محور «چوکام ـ پونل» باقی‌مانده و برای ایمن‌سازی آن شن‌ریزی کنار جاده انجام شده است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی