شما اینجا هستید
اجتماعی » رگبار باران و احتمال رعد و برق در گیلان

کارشناس هواشناسی از رگبار باران و احتمال رعد و برق در گیلان خبر داد.

به گزارش شعاع مشرق، مهدی کوثری امروز در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به وضعیت هوای گیلان اظهار کرد: اکنون آسمان بیشتر نقاط گیلان نیمه ابری و ابری است.

وی با بیان اینکه دمای فعلی رشت ۱۷ درجه سانتی‌گراد بالای صفر است، افزود: رطوبت هوا ۱۰۰ درصد است و تا پایان هفته جاری رگبار باران و احتمال رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی گیلان با اشاره به اینکه امروز هوای گیلان ابری و نیمه ابری، رشد ابر و احتمال رعد و برق پیش‌بینی می‌شود، تصریح کرد: فردا هوای گیلان ابری و نیمه ابری، رگبار باران، صاف و به تدریج با افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

این مسئول در شبانه‌روز گذشته رشت با ۲۶ درجه سانتی‌گراد بالای صفر را گرم‌ترین و دیلمان با ۱۰ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خنک‌ترین شهرهای گیلان عنوان کرد.

کوثری درباره وضعیت دریا و انجام فعالیت دریانوردی، گفت: دریا با ارتفاع موج ۱۰ تا ۵۰ سانتی‌متری برای امروز و فردا با احتیاط مناسب است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی