شما اینجا هستید
اجتماعی » گسترش فعالیتهای واحد گویا و بریل کتاب در گیلان

 محمد حسن عاقل منشدر نشست فرهنگی کتابخوانی ویژه معلولین بینایی از گسترش فعالیتهای واحد گویا و بریل کتاب در گیلان خبر داد.این خبر باعث قوت قلب حضار و جدی‌تر شدن شرکت کنندگان در زمینه‌ی ترویج و ادامه‌ی فعالیت در زمینه‌ی کتابخوانی شد.

به گزارش شعاع مشرق،  محمد حسن عاقل منشدر نشست فرهنگی کتابخوانی ویژه معلولین بینایی از گسترش فعالیتهای واحد گویا و بریل کتاب در گیلان خبر داد.این خبر باعث قوت قلب حضار و جدی‌تر شدن شرکت کنندگان در زمینه‌ی ترویج و ادامه‌ی فعالیت در زمینه‌ی کتابخوانی شد.

در ادامه این نشست مدیر عامل انجمن خیرین کتابخانه ساز گیلان ضمن تقدیر از زحمات تمامی مسوولین و دست اندرکاران و داوطلبین در امر کتابخوانی و گسترش آن و سپاسگزاری از اعضای فعال کتابخوان و شرکت کننده در این مراسم ، از گسترش فعالیتهای واحد گویا و بریل کتاب در گیلان خبر داد.

عاقل منش در ادامه اشاره داشت: تولید و انتشار کتابهای گویا در گیلان و عرضه آن به سراسر کشور ، پس از گویا نمودن دو کتاب در مورد زندگی امام هشتم (ع) در انجمن فرهنگی و خدمات رفاهی معلولین بینایی گیلان با همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی استان و واحد گویا و بریل کتابخانه‌ی خاتم الانبیا (س) و تأیید نهایی آن از طرف مسوولان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و استقبال آنان از این حرکت خجسته ، میتواند فصل جدیدی در تولید و انتشار کتابهای گویا در این استان و عرضه‌ی آن به سراسر کشور را آغاز کند.

عضو هیات مدیره انجمن معلولین بینایی گیلان در انتهای سخنان خود از تمام عزیزانی که داوطلب همکاری در زمینه تولید و انتشار کتابهای گویا می باشند صمیمانه دعوت به همکاری نمود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی