شما اینجا هستید
ویژه » تمایلی به همکاری «غیرشفاف» و «بدون مبانی» با هیچ سیستمی نداریم

 شهردار در پاسخ به نامه مدیر کل ورزش و جوانان، نوشت: شهرداری تمایلی به همکاری غیرشفاف و بدون مبانی با هیچ سیستمی ندارد.

به گزارش شعاع مشرق، در پی انتشار نامه ای از سوی مسعود رهنما، مدیرکل ورزش و جوانان گیلان به شهرداری رشت مبنی بر ارائه مجوز وزارت کشور، مصوبه شورای اسلامی شهر و نظر بلامانع سازمان محترم بازرسی استان برای در اختیار گرفتن یکی از دو تیم رشتی، دکتر سید محمدعلی ثابت قدم ذیل این نامه خطاب به مهندس بهارمست نوشت:

بسمه تعالی
جناب مهندس بهارمست با سلام با توجه به اعلام سازمان بازرسی مبنی بر منع تیم داری توسط شهرداری و با توجه به مصوبه هیات مدیره و شورای سازمان فرهنگی ورزشی که نماینده محترم شورا عضو آن است دال بر هزینه به کارگیری تیم‌های قهرمانی ورزشی؛ مشکلی قانونی وجود ندارد (در تیم داری) علی ایحال با توجه به مکاتبه قبلی اداره کل ورزش و جوانان مبنی بر اعلام هزینه تیم فوتبال شهرباران و عدم اعلام این موضوع (هزینه‌ها) در مورد تیم سپیدرود که هر دو به صورت غیرشفاف و در عین حال بلاتکلیفی مالکیتی در آن دیده می شود به اداره کل ورزش و جوانان اعلام شود که شهرداری تمایلی به همکاری غیرشفاف و بدون مبانی با هیچ سیستمی ندارد.

سید محمدعلی ثابت‌قدم
۹۵/۴/۵

پاسخ شهردار رشت به مدیرکل سازمان ورزش و جوانان

دکتر ثابت‌قدم: شهرداری تمایلی درخصوص برندسازی ناشی از اداره تیم‌های ورزشی ندارد
دکتر سید محمدعلی ثابت‌قدم، در پاسخ به نامه مدیرکل ورزش و جوانان درباره بدهی های تیم داماش گیلان، اعلام کرد که شهرداری رشت به خاطر وجود «شبهات» در مورد دو تیم رشتی، تمایلی در خصوص برندسازی ناشی از اداره تیم‌های ورزشی ندارد.

در این نامه آمده است:

بسمه‌تعالی
جناب مهندس بهارمست؛ ریاست محترم هیات مدیره سازمان فرهنگی ورزشی
با سلام؛ با توجه به پاسخ اداره کل ورزش و جوانان و موضوعات اعلام شده پیوست؛ در خصوص باشگاه داماش نظریات پیوست دال بر عدم وجود چنین باشگاهی و بدهی سنگین مشمول باشگاه جدید شهرباران است که ماهیت آن عدم ادامه روند نیز نامعلوم بوده و از طرفی سیستم شهرداری را با شبهات روبرو می کند، در خصوص باشگاه سپیدرود نیز اظهارنظر نشده است.
فلذا حجت بر شهرداری تمام است و ما (شهرداری رشت) تمایلی در خصوص برندسازی ناشی از اداره تیم‌های ورزشی فوتبال نداریم و مالکیت باشگاه‌ها به نحوی که مسئولین اداره ورزش و صاحبان تیم‌ها صلاح می‌دانند آن را ارائه خواهند نمود و انشاء الله موفق باشند.
مراتب جهت اطلاع و لحاظ در سوابق و در صورت لزوم، آمادگی در خصوص سایر موضوعات ورزشی بر اساس برنامه و بودجه مصوب سازمان به حضور ارسال می‌گردد.
سید محمد علی ثابت‌قدم
۹۵/۴/۵

پاسخ شهردار رشت به مدیرکل سازمان ورزش و جوانان

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی