شما اینجا هستید
اجتماعی » جمع‌آوری سنبل‌آبی از تالاب عینک رشت ۱۵ سال طول می‌کشد

عضو شورای شهر رشت گفت: برای جمع‌آوری گیاه مهاجم سنبل‌آبی از سطح تالاب عینک رشت به ۱۵ سال زمان نیاز است.

رضا رسولی پیش از ظهر امروز در جریان بازدید از وضعیت تالاب عینک رشت و محاصره آن توسط گیاه مهاجم سنبل‌آبی، اظهار کرد: برای جمع‌آوری و نابودی گیاه مهاجم سنبل آبی از سطح تالاب عینک باید ۱۵ سال زمان در نظر گرفته شود و با آن جنگید.

وی با بیان اینکه از امروز با همکاری و مشارکت شهرداری منطقه چهار و سازمان‌های مردم‌نهاد جمع‌آوری گیاه سنبل‌آبی از تالاب عینک رشت آغاز شده است، افزود: گیاه مهاجم سنبل‌آبی یک تهدید جدی زیست‌محیطی است.

عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه جمع‌آوری سنبل‌آبی ابتدا به صورت نمادین و با همت انجمن‌های مردم‌نهاد آغاز شده بود، تصریح کرد: این گیاه یک فاجعه زیست‌محیطی را برای کشورهای اروپایی و آفریقایی رقم زده است.

وی مبارزه با این گیاه مهاجم را نیازمند یک عزم جدی دانست و گفت: اقدام‌هایی که در ابتدا با همت سازمان‌های مردم‌نهاد آغاز شد جلب توجه مسؤولان به این موضوع را به دنبال داشت.

رسولی خاطرنشان کرد: برای مبارزه با این پدیده شوم که بحران آب و خشکسالی را به همراه دارد باید تمام سازمان‌های مربوطه در کنار NGOها ورود کنند.

وی هدف اصلی از اقدام‌های نمادین جمع‌اوری سنبل‌آبی را جلب مشارکت مردم و مسؤولان برای کنترل و نابودی این گیاه مهاجم ذکر کرد و یادآور شد: اقدام امروز به معنای ریشه‌کن کردن این گیاه نیست.

به گفته عضو شورای اسلامی شهر رشت سازمان‌های مردم‌نهاد در گام نخست با یک دستکش و قایق کوچک اقدام به جمع‌آوری گیاه مهاجم سنبل‌آبی از تالاب کردند که این اقدام موجب انگیزه در بین مسؤولان و مردم شده است.

وی خواستار حمایت همه‌جانبه مسؤولان در ریشه‌کنی سنبل‌آبی شد و خاطرنشان کرد: این گیاه به قدری خطرناک است که حتی اگر ساقه‌اش نیز در جایی باشد که آب وجود دارد رشد و گسترش پیدا می‌کند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی