در طی سه سال فعالیت شورای چهارم شهر رشت، بارها تاخیر اعضای شورا برای شروع جلسه و همین طور غیبت برخی از اعضا سبب لغو شدن جلسه علنی شورای این شهر شده است. در جلسه گذشته نیز که قرار بود انتخابات چهارمین سال هیات رئیسه برگزار شود تنها ۹ تن از اعضای شورای رشت -یعنی ۸ نفری که قرار بود به منتخب طیف حامی مدیریت پایدار رای دهند بعلاوه رئیس شورای شهر- راس در سالن جلسات حاضر شدند و با به حد نصاب نرسیدن تعداد، رئیس شورا لغو جلسه را اعلام کرد و بدین ترتیب غائبین چند روزی وقت خریدند تا بتوانند معادلات را تغییر دهند اما اینکه تا چه اندازه می توانند موفق باشند باید منتظر ماند و دید.
بسیار آشکار است که به دلیل اتحادی که همواره در بین حامیان توسعه شهری وجود داشته اقلیت امروز شورا دو دوست قدیمی را برای تغییر بازی انتخاب می کنند زیرا اعضای حامی مدیریت پایدار در سه سال گذشته و در شرایطی که همواره در اقلیت بودند نشان دادند که به هیچ وجه حاضر به گرویدن به جناح مخالف نیستند حتی اگر تا آخر شورا در اقلیت باقی بمانند و شاید همین اتحاد و همدلی در جذب دو عضو جدید یعنی مظفر نیکومنش و فرانک پیشگر بی تاثیر نبوده و قطعا همین عوامل احتمال جدایی ابن دو عضو جدید را به حداقل می رساند.
در انتخابات پیش روی شورای اسلامی شهر رشت با اینکه اعضای شورای شهر رشت همه از یک رای یکسان برخوردارند اما می توان ادعا کرد که نقش این دو عضو شورای شهر رشت بیشتر از سایرین به چشم می خورد نفراتی که با تغییر طیف در جریان جدیدی قرار گرفتند و امروز با حمایت از مدیریت پایدار پر رنگ تر از گذشته فعالیت می کنند. فرانک پیشگر و مظفر نیکومنش دو عضوی از شورای اسلامی شهر هستند که با ملحق شدن به طیف حامیان توسعه از احترام ویژه ای در بین آنها برخوردارند.
شاید نگاهی به گذشته دلایل همراهی امروز فرانک پیشگر با حامیان مدیریت پایدار را نشان دهد سال گذشته فرانک پیشگر کاندیدای ریاست شورا شد و در ناباوری محض هیچ یک از کسانی که همواره حمایت این بانو را در دوسال اول شورا داشتند حاضر به همراهی با وی نشدند. پیشگر در حالیکه در انتخابات سال گذشته گزینه اصلی ریاست شورای شهر رشت بود اما در آخرین لحظات از نشستن بر روی صندلی ریاست بازماند و دوستان قدیمی نشان دادند که علاقه و اعتقادی به مدیریت وی ندارند.
فرانک پیشگر به مانند نیکومنش نودهی در یکسال گذشته در مسیری قرار گرفت که اکثریت شهروندان به آن تمایل داشتند و ان همراهی با شهردار رشت و طیفی از شورا بود که در سه سال گذشته همواره پای مدیریت پایدار ایستادند و واکنش های مردمی به استیضاح شهردار نیز نشان از انتخاب درست این دو داشت و رفته رفته آنها را محبوب و محبوب تر کرد و اگر امروز ادعا کنیم که پیشگر و نیکومنش از محبوبترین اعضای شورا محسوب می شوند سخنی به گزاف نگفته ایم. این دو عضو شورای شهر در حالیکه آرای سرنوشت سازی در جریان استیضاح داشتند مانع از تغییر دوباره شهردار شدند تا جلوی یک افتضاح دیگر گرفته شود.
فراموش نکنیم که فرانک پیشگر تنها عضو شورای چهارم شهر بود که علی رغم رای ندادن به ثابت قدم به آرای دیگر اعضای شورا احترام نهاد و دوشادوش سایر اعضا در کنار ثابت قدم به ایجاد شرایط مناسب کمک کرد. ماندن این دو نام در کنار رضا موسوی روزان، اسماعیل حاجی پور، فاطمه شیرزاد، امیرحسین علوی، حجت جذب و رضا رسولی می تواند خاطرات خوبی از شورای چهارم را برای شهر و شهروندان به جای بگذارد.





