شما اینجا هستید
اجتماعی » اعتراض دوستداران محیط زیست به شکار غیر مجاز پرندگان در آستارا

جمعی از دوستداران محیط زیست در آستارا با اجتماع در محدوده تالاب استیل این شهرستان به شکار غیر مجاز پرندگان اعتراض کردند.

به گزارش شعاع مشرق به نقل از ایرنا، دوستداران محیط زیست در قالب گروه مردم نهاد زیستمان با دست نوشته هایی نظیر (تفریح شکارچی برابر با مرگ پرنده، با دانه میزبان پرنده باشیم نه با تفنگ و استیل بدون پرنده زیبا نیست) حمایت خود را از محیط زیست و گونه های حیات وحش در آستارا اعلام کردند.
روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست آستارا هفته گذشته با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد به استناد قانون شکار و صید مصوبه شماره ۳۸۰ شورای عالی محیط زیست، صید پرندگان شکاری جرم است و متخلفین علاوه بر مجازات کیفری به پرداخت ضرر و زیان ناشی از خسارت وارده به محیط زیست از مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال تا ۶۰۰ میلیون ریال محکوم خواهند شد.
تالاب استیل با ۱۳۸ هکتار وسعت در هفت کیلومتری شهر آستارا قرار دارد و یکی از مهم ترین قطب های گردشگری این شهرستان محسوب می شود.
استیل مأمن جوجه آوری بیش از چهار هزار و ۵۰۰ قطعه از انواع پرندگان باکلان کوچک و اگرت است و از نخستین ایستگاه های فرود پرندگان مهاجر به کشورمان در فصل پاییز و زمستان به شمار می رود و تعداد پرندگان مهاجر این تالاب به هفت هزار قطعه در سال هم رسیده است.
تالاب آق آستارا نیز در پشت پناهگاه حیات وحش بخش لوندویل این شهرستان جزو مناطق شکار ممنوع و حفاظت شده محسوب می شود و ۶۱ گونه پرنده زمستان گذران و مهاجر در آن تالاب شناسایی شده و سالیانه صدها هزار قطعه از پرندگان مهاجر در آن زمستان گذرانی می کنند.
شهرستان ساحلی و مرزی آستارا در شمال غربی استان گیلان و در نوار مرزی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی