شما اینجا هستید
اجتماعی » مسکن مهر به تدریج مسیر توسعه را طی می کند/ اقلیتی در درون مدیریت شهری هستند که از نگاه خدمت به مردم سوءاستفاده می کنند

سید محمد  علی ثابت قدم عصر دیروز در مراسم افتتاحیه بازارچه مسکن مهر بیان کرد: مسکن مهر به تدریج مسیر توسعه را طی می کند.

به گزارش شعاع مشرق به نقل از صبح رشت، وی با بیان اینکه در یک سال اخیر اقدامات خوبی در مسکن مهر انجام شده است اظهار کرد: راه اندازی ایستگاه آتش نشانی، توسعه فضای سبز، راه اندازی بازارچه از جمله اقداماتی بود که در مسکن مهر انجام شده است.

شهردار رشت از ارسال بودجه سال آینده شهرداری تا پایان ماه خبر داد و گفت: سعی می کنیم توزیع جغرافیایی خدمات را در بودجه سال آینده شهرداری درنظر بگیریم.

ثابت قدم با اشاره به روز ۸ دی اظهار کرد: ۸ دی ماه روز مبارکی است و یادآور زحمات مردم انقلابی گیلان و رشت است.

وی افتتاح بازارچه مسکن مهر را هدیه به مردم انقلابی رشت و مسکن مهر عنوان کرد و گفت: بصیرت واقعی در اقدام و عمل است و این اقدام و عمل در خروجی و کار مناسب برای مردم است.

شهردار رشت سیاستگذاری شهرداری را محرومیت زدایی و توجه به مناطق کم برخوردار عنوان کرد و گفت: اقلیتی در درون مدیریت شهری هستند که کاسب هستند و از نگاه خدمت به مردم سوءاستفاده می کنند و راه به جایی نمی برند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی