شما اینجا هستید
ویژه » آزادسازی حریم ماسوله؛ ضرورتی برای ثبت در یونسکو

مدیر پایگاه ملی شهرک تاریخی ماسوله بیان کرد : آزادسازی حریم های این شهرک تاریخی یکی از ضرورت های یونسکو برای ثبت جهانی است.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ مصطفی پورعلی در تشریح این خبر اظهار داشت: ساختمان هایی که در حریم سبز ماسوله قرار دارند، آسیب زا هستند و نباید هسته های تاریخی از بافت دور شوند.

وی اذعان داشت: حاشیه سازی منجر به خالی شدن و تعطیل شدن بافت بالایی ماسوله به نام کفا بازار شده بود که خوشبختانه در زمان حاضر این بخش از ماسوله احیاء شده است.

پور علی همچنین گفت: بنای تاریخی امامزاده عین علی ماسوله نیز توسط پایگاه میراث فرهنگی ماسوله در حال مرمت است و این بنای تاریخی با قدمت دست کم قاجار در حریم منظر فرهنگی ماسوله قرار دارد.

وی ادامه داد: مرمت دیواره های آسیب دیده و بام بنا در این مرحله از برنامه مرمتی در دستور کار قرار گرفته که با پیشرفت مناسب در حال انجام است.

پورعلی افزود : بر اساس سند جامع ماسوله که بر مبنای بازنگری حریم و عرصه ثبت جهانی این شهرک تاریخی تدوین و در بهمن ماه سال گذشته ابلاغ شده، کارها در حال انجام است.

وی اظهار کرد : البته برخی موانع همچون آزادسازی حریم ماسوله و اجرای مدیریت یکپارچه همچنان به قوت خود باقیست اما تلاش برای رفع موانع ادامه دارد.

مدیر پایگاه ملی شهرک تاریخی ماسوله اضافه کرد : آموزش یکی از موارد مهم در زمینه ثبت جهانی است که تا کنون اقداماتی همچون انتشار کتاب زادگاه من ماسوله در این راستا انجام گرفته و سلسله نشست های پژوهشی ماسوله بصورت مداوم برگزار می شود.

پورعلی حفظ و احیای رشته های صنایع دستی ماسوله را یکی از مولفه های ثبت عنوان کرد و با بیان اینکه شهرک تاریخی ماسوله از نمادهای ماندگار و شکوهمند استان گیلان است، بر ضرورت تخصیص اعتبار و بودجه برای حفظ و احیای آن تاکید کرد.

وی خاطرنشان ساخت: ماسوله بعنوان یکی از بزرگترین قطب های گردشگری ایران نیازمند توجه بیشتر مسوولان کشوری است تا از طریق احیای آن، درآمدزایی حاصل از ورود گردشگر در این منطقه محقق شود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی