شما اینجا هستید
اجتماعی » ترویج فرهنگ دوچرخه سواری؛ راهکاری اساسی در کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی

سرهنگ “محمدرضا محمدی” در اولین نشست مشترک پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان و هیات دوچرخه‌سواری استان گیلان با بیان اینکه هیات دوچرخه‌سواری فرماندهی انتظامی استان گیلان از ابتدای سال ۹۶ آغاز شده است، گفت:‌ با حمایت‌های ارزشمند و مساعدت و همکاری هیات دوچرخه‌سواری گیلان، در همین زمان کوتاه چند مقام ارزشمند به دست آمده است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه ورزش، موجب نشاط، شادابی و سلامتی جامعه می‌شود، تصریح کرد:‌ ترویج فرهنگ دوچرخه سواری، راهکاری اساسی در کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و حجم ترافیک شهری دارد. وی با تاکید بر اینکه تردد با دوچرخه، از سنگینی بار ترافیک خواهد کاست، خاطرنشان کرد: در همین راستا تردد با دوچرخه از منزل به محل کار در دستور کار مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی استان قرار دارد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان می‌تواند سهم چشمگیری در فرهنگ سازی دوچرخه‌سواری داشته باشد اظهار امیدواری کرد: همه دستگاه ها باید در کنار هم تلاش کنند تا روزی برسد که نیمی از وسایل نقلیه خیابان‌های استان، دوچرخه باشد.
سرهنگ محمدی با اشاره به اینکه تعدادی از رانندگان حق و حقوق دوچرخه سواران را رعایت نمی‌کنند و به فاصله های طولی و عرضی با آنها توجهی نشان نمی‌دهند، تصریح کرد: در شهر رشت مسیرهای ویژه‌ای برای دوچرخه سواری وجود دارد که در مورد بعضی از آن‌ها باید با صرف هزینه‌هایی جزئی، به شهروندان اطلاع رسانی شود.
این مقام انتظامی با بیان اینکه دوچرخه سوارها نیز باید قوانین مربوط به راهنمایی و رانندگی را اجرا کنند، خاطرنشان کرد:‌ عبور از چراغ قرمز و وارد شدن به مسیرهای خودرویی، از سوی دوچرخه سوارها پذیرفتنی نیست.
وی با اشاره به اینکه پلیس دوچرخه سوار می‌تواند کمک بزرگی برای ترویج فرهنگ دوچرخه سواری باشد، اظهارداشت:‌ روش های مناسب اجرای طرح پلیس دوچرخه سوار در دست بررسی است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان با تاکید بر اینکه ورزش‎ نشاط سلامتی و حذف خودروهای تک سرنشین با استفاده از دوچرخه در دستور کار پلیس قرار دارد‏ بیان داشت:‌ شعار “ایمن برانیم تا سالم بمانیم” با هدف تاکید بر نقش عوامل انسانی در پیشگیری از بروز تصادفات انتخاب شده است.
در ادامه این نشست.

دلیل حیرتی، رئیس هیات دوچرخه سواری استان گیلان با بیان اینکه تلاش پلیس راهنمایی و رانندگی برای ترویج دوچرخه سواری در جامعه قابل تقدیر است، اظهار داشت:‌ در چند ماه گذشته به منظور ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری، قدم های خوبی با تعامل پلیس راهنمایی و رانندگی و هیات دوچرخه سواری استان برداشته شده است. همه شهرهای استان گیلان باید از زیرساخت‌های لازم برای دوچرخه سواری برخوردار شوند. ایجاد، توسعه و بهره برداری از فضای دوچرخه سواری در شهرستان‌ها، علاوه بر حفظ سلامت جامعه و ایجاد پویایی و نشاط شهروندان، موجب بهبود فرهنگ ترافیکی استان نیز خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت ورزشی و به ویژه دوچرخه سواری حق قانونی هر شهروند است، خاطرنشان کرد:‌ هیچکس در هیچ جایگاهی حق ندارد که این حق را از شهروندان سلب کند.
رئیس هیئت دوچرخه سواری شهرستان رشت با بیان اینکه زنگ هشدار آلودگی هوا در شهرستان رشت به صدا درآمده است، اظهار داشت:‌ دوچرخه سواری در کنار حفظ محیط زیست، نشاط و شادابی اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
دلیل حیرتی با اشاره به اینکه دوچرخه سواری در همه شهرهای توسعه یافته دنیا از رونق خاصی برخوردار است، بیان داشت:‌ در ورودی بسیاری از پارک های شهرستان رشت تابلوی ورود دوچرخه ممنوع نصب شده است که می‌بایست برای دوچرخه سواری در پارک‌ها نیز تمهیدات لازم اندیشیده شود.
وی با تاکید بر اینکه امنیت جانی دوچرخه سوارها در خیابان ها باید با نگاه کارشناسانه تأمین شود، خاطرنشان کرد:‌ باید نگاه ویژه‌ای درباره دوچرخه سواری در استان لحاظ شود.

منبع: پایگاه خبری پلیس

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی