یوسفزاده در نشست با مسئولان مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی لنگرود، با اشاره به تدوین و اجرای برنامه راهبردی دانشگاه در ۳ سال اخیر، اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه راهبردی و توسعه فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گسترش رشتههای فناوری سلامت مورد توجه قرار گرفت. در این خصوص با توجه به چشم انداز دانشگاه، حرکت در مسیر دانشگاه نسل سوم مورد نظر است.
وی با بیان این که، شهرستان لنگرود با توجه به زیرساختهای مناسب آموزشی، در حوزه فناوری دارای جایگاه ویژهای است، تصریح کرد: راه اندازی ۳ رشته زیست فناوری پزشکی، علوم سلولی کاربردی و مهندسی بافت از رشتههای بین رشتهای جدیدی است که برای شکل گیری دانشگاه نسل سوم، راه اندازی آن در شرق گیلان در حال انجام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: در این راستا، وجود اعضای هیات علمی علاقمند، ظرفیتها و پتانسیلهای مناسب شهرستان و وجود مدیران علاقمند، باعث شد تا شهرستان لنگرود، برای ایجاد دانشکده فناوری پزشکی کاندید شود.
یوسفزاده تاکید کرد: برای تحقق این مهم، نیازمند پیگیریهای لازم در سطح ملی هستیم که امیدواریم با حمایت نماینده مردم لنگرود در مجلس و وجود تعامل مناسب بین مدیران شهرستان، بتوانیم شاهد تحقق این مهم در لنگرود باشیم. با استقرار دانشکده فناوریهای نوین پزشکی در لنگرود، این شهرستان مرکز فناورهای پزشکی گیلان میشود.
وی، تولید ثروت از طریق دانش آموختگان دانشگاهی و ایجاد کارآفرینی بر پایه علم را از اهداف مهم دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد و تصریح کرد: از آنجایی که معتقدیم حرکت علمی آینده کشور به این مهم وابسته است، انتظار میرود با همدلی و همراهی مسئولان شهرستان بتوانیم فرصت مناسبی برای بهبود زیرساختهای درمانی در لنگرود فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد: احداث بیمارستان جدید میتواند تاثیر بسزایی در توسعه بهداشت و درمان استان داشته باشد.
وی ارتقای خدمات پاراکلینیک در حوزه رادیولوژی و ارتقای سی تی اسکن فعلی، افزایش دستگاه دیالیز بر حسب نیاز شهرستان و توسعه فعالیتهای فناوریهای نوین پزشکی را از دیگر فعالیتهای در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای لنگرود عنوان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان این که دانشکده فناوریهای نوین، در راستای چشم انداز دانشگاه راهاندازی خواهد شد، گفت: دانشگاه نسل سوم یعنی دانشگاه فناور، کارآفرین و دانشگاهی که رشتههای بین رشتهای در آن جایگاه خود را پیدا کرده است.
یوسفزاده، اظهار امیدواری کرد: با بهرهبرداری از بیمارستان جدیدالاحداث شهرستان لنگرود و انتقال بیمارستان قدیم به مکان جدید، از ظرفیت و فضای فیزیکی بیمارستان قدیم به عنوان یکی از دانشکدههای دانشگاه استفاده شود و در سایر قسمتهای این بیمارستان نیز بخش دیالیز گسترش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به این که بخش تصویربرداری از نیازهای اساسی حوزه درمان این شهرستان است، یاد آور شد: در این خصوص نیز ارزیابیهای لازم انجام شده است.
وی با بیان این که شهرستان لنگرود یکی از شهرستانهای پیشرو کشور در استقرار نظام ارجاع الکترونیک است، تاکید کرد: با راهاندازی کلینیک ویژه در لنگرود و تکمیل چرخه نظام ارجاع، جهشی در کیفیت و کمیت ارایه خدمات درمانی این شهرستان ایجاد خواهد شد.
بیمارستان فوق تخصصی چشم در لنگرود راهاندازی میشود
مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود نیز ضمن تقدیر از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای بهبود زیر ساختهای بهداشتی درمانی در لنگرود، با اشاره به فضای فیزیکی مناسب در شهرستان برای اجرای پروژههای سلامت محور اعلام آمادگی کرد.
وی با اشاره به فرسوده بودن بیمارستان لنگرود، خواستار بسیج همه مسوئولان، برای تسریع در راه اندازی و تجهیز بیمارستان جدید شد.
نماینده مردم لنگرود، از راهاندازی مرکز فوق تخصصی چشم در بیمارستان ۶۴ تختخوابی کومله لنگرود و توسعه تختهای دیالیز و احداث پایگاه امداد هوایی در لنگرود به عنوان پروژههای در دست اقدام در این شهرستان یاد کرد.
شهرستان لنگرود با جمعیتی بالغ بر ۱۳۷ هزار و ۲۷۲ نفر، دارای یک بیمارستان ۱۱۷ تختخوابی است که بخشهای فعال آن شامل آی سی یو، سی سی یو، اتاق عمل، بخش زنان و زایمان، اورژانس، دیالیز، آزمایشگاه، بخش تالاسمی، رادیولوژی، سی تی اسکن، سونوگرافی، اکو و آندسکوپی است. ۱۱ مرکز جامع سلامت شهری و روستایی و ۴۵ خانه بهداشت نیز در حوزه بهداشت این شهرستان فعالیت میکنند.
همچنین، یک بیمارستان ۱۲۲ تخت خوابی جایگزین بیمارستان امینی لنگرود با زیر بنای ۱۱هزار و ۲۰۰متر مربع در زمینی به مساحت ۴۵هزار متر مربع با پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصد توسط مسکن و شهرسازی در حال ساخت است.
یک کلینیک ویژه نیز با زیر بنای ۷۵۰ متر مربع و پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در جوار بیمارستان جدیدالاحداث، توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان در در حال ساخت است که تاکنون بالغ بر دو میلیارد و سیصد میلیون تومان برای ساخت آن هزینه شده است و برای اتمام کار حدود یک میلیارد تومان نیز مورد نیاز است.
در این شهرستان، ۴۶ دانشجو کارشناسی ارشد در رشتههای پرستاری سالمندی و زیست فناوری پزشکی و ۷۰۸ دانشجوی کارشناسی در رشتههای پرستاری-مامایی-رادیولوژی-اتاق عمل-علوم آزمایشگاهی و هوشبری در دانشکدههای پرستاری-مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان مشغول به تحصیل میباشند.
منبع: ایسنا