شما اینجا هستید
اخبار اصلی » محبوبه فیاض (خاله صدف) بعنوان سفیر اتیسم در گیلان انتخاب شد

جشن بزرگ همراهی به همت موسسه خیریه حامیان اتیسم گیلان و گروه نیکوکاری پردیس مهر با اجرای نمایش توسط علی فروتن و حمید گلی(عموهای فیتیله ای) و مجریگری محبوبه فیاض (خاله صدف) در سالن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رشت برگزار شد و در این جشن محبوبه فیاض مجری جوان تلویزیون گیلان بعنوان سفیر اتیسم در گیلان انتخاب شد.

فیاض از مجریان کودک صداو سیمای گیلان است که سابقه اجرای برنامه ی تلویزیونی و تدوین گزارش در مورد کودکان اتیسم را نیز در کارنامه دارد‌.
گفتنی است موسسه خیریه حامیان اتیسم گیلان در سال ۱۳۹۴ به عنوان اولین موسسه حامی اتیسم در استان گیلان و شهر رشت زیر نظر سازمان بهزیستی و توسط عده ای چند از خانواده های اتیسم و عزیزانی که راه کمک به اتیسم را به عنوان بهترین راه زندگیشان برگزیده بودند و با هدف حمایت همه جانبه از این کودکان و خانواده هایشان و همچنین آگاه سازی جامعه نسبت به اختلال طیف اتیسم، افتتاح و با شور و شوق خدمت در این عرصه پر فراز و نشیب شروع به کار نمود.
در حال حاضر این موسسه بیش از ۲۰۰ خانواده اتیسم در سطح استان را تحت پوشش خود قرار داده و با ارائه خدمات حمایتی توانسته است گوشه ای از آلام و سختیهای این عزیزان بکاهد.
برگزاری کلاسهای آموزشی، توانبخشی و ورزشی در ۱۸ رشته به صورت رایگان و یا بسیار کم هزینه، پیگیری کشوری بیمه پایه کودکان اتیسم در مجلس شورای اسلامی و بیماری خاص شناخته شدن این فرشتگان و گرفتن بودجه یک میلیون تومانی برای توانبخشی هر یک از کودکان اتیسم از وزارت بهداشت که بزودی اجرایی میشود، ارائه خدمات مشاوره ای و برگزاری کارگاه های آموزشی جهت آگاه سازی خانواده های محترم و عموم جامعه و بسیاری از خدمات دیگر که با ارائه آنها توانسته است اندکی از مشکلات این خانواده های صبور و نمونه را کاهش دهد.
شایان ذکر است زمینی با مساحت ۳۶۰ مترمربع در منطقه یخسازی توسط خانم دکتر رهبران برای ساخت یه مجموعه ی بزرگ با امکانات عالی به این موسسه اهدا شده که از خیرین محترم برای کمک و حمایت دعوت می شود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی