پدر دختر بچه گمشده انزلیچی گفت: از مسئولین و مقامات انتظامی و امنیتی تقاضا دارم دختر من را به آغوش خانواده ام بازگردانند و تنها خواسته من دیدن دوباره دنیا می باشد.
به گزارش خبرنگار سرویس حوادث کاسپی نیوز، مدتی پیش در شهرستان انزلی خبرهایی به گوش رسید که بار دیگر دختر بچه ای در این شهر گم شده است.
طی برسی های انجام شده از سوی رسانه های استان و نیروی انتظامی خبر گم شدن دنیا علمی دومین کودک و دختر بچه ای که در انزلی ناپدید شده است متاسفانه مورد تایید قرار گرفت.
بیش از ۴۲۰ روز از ناپدید شدن مائده کبرایی ٧ساله که در سال ۹۳ پس از تعطیلی مدرسهاش به طرز مرموزی ناپدید شد می گذرد، و حالا آگهیهای کاغذی بر در و دیوار شهر بندر انزلی خبر از گمشدهای به نام دنیا علمی ۳ ساله مشاهده می شود که باعث نگرانی مردم این استان و مخصوصا انزلیچی ها شده است.
پس از گذشت بیش از ۲۰ روز از این حادثه پدر دنیا علمی در مصاحبه ای با خبرنگار سرویس حوادث کاسپی نیوز در مورد روز حادثه و مفقود شدن دنیا گفت: ساعت ۱۱:۳۵ ظهر بود که دنیا برای بازی به جلو درب منزل رفت که بعد از دقایقی به شکل مرموزی ناپدید شد.
علمی افزود: یکی از همسایه ها دنیا را در کوچه دیده بود و به او تذکر داد که هوا گرم است و به منزل برود و او تنها شاهدی بود که در آن ساعت دنیا را رویت کرده است.
پدر دنیا علمی در مورد اینکه در میان آشنایان و بستگان کسانی هستند که با وی خصومت داشته باشند اظهار کرد: بنده یک کارگر ساختمانی هستم و صبح میروم سر کار و نیمه های شب بر می گردم و هیچ دشمنی با کسی ندارم که بخواهد از روی خصومت با من دنیا را دزدیده باشد.
علمی در مورد آخرین خبر و برسی ها از نیروی انتظامی گفت:بیش از ۲۵ روز از مفقود شدن دنیا می گذرد و تاکنون هیچ رد پا و نشانی از دنیا توسط نیروی انظامی اعلام نشده است.
علمی در پایان به عنوان تنها خواسته خود از مسئولین عنوان کرد: از مسئولین و مقامات انتظامی و امنیتی تقاضا دارم دختر من را به آغوش خانواده ام بازگردانند و تنها خواسته من دیدن دوباره دنیا می باشد.







