شما اینجا هستید
اخبار اصلی » داماش با ۱+۵ غایب در فینال جام حذفی

داماش گیلان با نمایشی غافلگیر کننده با حذف خوشه طلایی، قشقایی شیراز، چوکا در تالش (ضربات پنالتی)، مقاومت تهران، ماشین سازی (ضربات پنالتی) و سایپا تهران موفق به حضور در فینال شده است و اکنون بعد از حرف و حدیث فراوان خود را مهیای جدال با شاگردان برانکو ایوانکوویچ می‌کند.


داماش در این بازی سه بازیکن خود را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد؛ سعید طالبی، میثم میرپسندیده و میلاد پورمحسن سه بازیکنی هستند که به دلیل محرومیت قادر به همراهی این تیم نخواهند بود. 


دو بازیکن دیگر این تیم نیز بعد از حذف از مرحله پلی آف لیگ دسته دوم، در تمرینات این تیم حاضر نشده‌اند و از سوی سیامک فراهانی سرمربی داماش نیز برای این بازی در لیست قرار نگرفته‌اند. امید قربانی و مهرداد علیزاده دو بازیکنی هستند که در این دیدار حاضر نخواهند بود. قربانی در مسیر جام حذفی زننده یکی از گل‌های این تیم برابر قشقایی شیراز بود که باعث صعود آنها به مرحله یک شانزدهم شده بود.


وضعیت علی آل کثیر، یکی از بازیکنان تاثیرگذار این تیم نیز در فاصله ۷۲ ساعت به این بازی نامشخص است و او اکنون با مصدومیت دست و پنجه نرم می‌کند و کادرپزشکی در تلاش است شرایط این بازیکن را برای حضور در این بازی فراهم کند.


داماش گیلان با ۱۴ بازیکن و ۲ دروازه‌بان ذخیره در این بازی حاضر خواهد شد.

فینال جام حذفی فوتبال بین دو تیم پرسپولیس و داماش گیلان یک‌شنبه ۱۲ خرداد ساعت ۲۱ در ورزشگاه شهدای فولاد برگزار می‌شود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی