در دوم اسفند ماه سال گذشته بود که مردم اعضای مجلس یازدهم را انتخاب کردند و بلافاصله پس از آن گمانه زنی ها برای انتخاب ریاست مجلس شروع و گزینه های احتمالی آن از مسائل مورد بحث واقع شد تا نهایتا این صندلی پرماجرا به محمد باقر قالیباف برسد.
این در حالیست که تنها یک سال از عمر دولت روحانی باقی مانده است و این دولت که در مقایسه با دولت های قبل با مراجعه به آمارهای رسمی عملکرد چندان دلچسبی نداشته و مجلس یازدهم که از لحاظ خط مشی سیاسی نیز با دولت همسو نیست باید بتواند برای بهبود شرایط وزرایی را که احیانا در سال آخر عمر دولت چندان علاقه ای به تلاش و تحرک ندارند به تحرک وادار کنند .
از افتضاحات مجلس دهم مانند عدم اهتمام به حل مشکلات اصلی کشور ، تعلل در تعیین و تکلیف بودجه ۹۹ و سلفی گرفتن با موگرینی هم که بگذریم انتظارات مردم از مجلس یازدهم به قوت خود باقیست و که می بایست بر توان و پنانسیل خود باری از دوش مردم بردارند . در شرایطی که ماده ۳۶ و ۳۷ آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی نحوه عضویت نمایندگان در کمیسیون های تخصصی را مشخص کرده که طبق آن نمایندگان بر اساس فاکتورهای قید شده در آیین نامه امتیاز بندی شده و به عضویت کمیسیون های تخصصی مجلس در می آیند تا پس از شکل گیری با توجه به وظیفه ذاتی شان که بررسی تخصصی طرح ها و لوایح مطرح شده است شروع به فالیت کنند . حال با انتخاب دکتر محمد رضا رضایی کوچی با مدرک پزشکی عمومی به عنوان رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی این نگرانی را به وجود می آورد که مجلس یازدهم به جای اعتماد عمومی در مسیر عکس آن حرکت می کند . زیرا کمتر کسی می تواند بپذیرد که نماینده ای با مدرک پزشکی عمومی نه تنها در کمیسیونی عضو می شود که وظیفه ی تخصصی بررسی لوایح ، طرح ها ، پروژه های عمرانی و … را برعهده می گیرد بلکه به ریاست آن کمیسیون هم منصوب می شود و گویا مهندسی شدن انتخاب اعضای هیئت رئیسه کمیسیون ها شدیدا شامل حال ایشان در کمیسیون عمران گردیده است که با دارا نبودن حداقل امتیازها برای تصاحب این عنوان به آن دست پیدا کرده است . و می بایست نقش محوری و مهمی را در آینده ی عمرانی کشور بر خلاف تجربه ، تخصص و سوابق تحصیلی خود ایفا کند و شاید این امر بیش از دیگران برای اعضای سازمان نظام مهندسی کشور با پانصد هزار عضو دردناک باشد که این مهم به دست توانای طبیبی چون محمد رضا رضایی کوچی سپرده شده ، این در حالیست که اقبال شاکری نماینده تهران ، ری ، شمیرانات و اسلامشهر با داشتن دکترای مهندسی عمران و عضو هئیت علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر عضو عادی این کمیسیون است که جای بسی تاسف دارد .