شما اینجا هستید
اخبار اصلی » تامین خوابگاه جدید دانشجویان علوم پزشکی گیلان باکمک ۲۷ میلیارد تومانی سازمان برنامه و بودجه کشور/ ظرفیت خوابگاهی علوم پزشکی گیلان به ۱۴۲۰ نفر افزایش یافت


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)، دکتر ارسلان سالاری- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دیروز در جمع خبرنگاران، از خرید یک دستگاه خوابگاه دانشجویی با استفاده از کمک های مالی سازمان برنامه و بودجه برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد و گفت: این خوابگاه دو هزار و ۵۹۰ مترمربع مساحت دارد و در ۶ طبقه ساخته‌شده و دارای ۱۸ واحد دو خوابه و ۸ واحد سه‌خوابه است.

 وی با حائز اهمیت برشمردن خوابگاه جدید دانشجویان علوم پزشکی گیلان، افزود: در این خوابگاه دانشجویی که بالغ‌بر ۲۷۰ میلیارد ریال خریداری‌شده، حداقل ۲۲۰ تن از دانشجویان می‌توانند اسکان داده شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تقدیر از مساعدت‌های سازمان برنامه‌وبودجه و همچنین وزارت بهداشت در جهت تخصیص اعتبارات برای تملک خوابگاه دانشجویی در شأن دانشجویان، گفت: طی یک سال اخیر از سوی دولت به ویژه شخص دکتر نوبخت، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور توجه ویژه‌ای به بخش بهداشت، درمان و حوزه آموزش و دانشجویی گیلان شده که شایسته تقدیر است.

دکتر سالاری با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین معضلات در علوم پزشکی گیلان، فقدان خوابگاه دانشجویی بود، خاطرنشان کرد: از زمانی که من در این دانشگاه دانشجو بوده‌ام تاکنون، اتاقی به فضای خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اضافه نشده و این بسیار تأمل‌برانگیز بود.

وی با اشاره به‌ضرورت تأمین خوابگاه موردنیاز برای دانشجویان این دانشگاه، تصریح کرد: خوابگاه‌های موجود، علاوه بر اینکه مستهلک و قدیمی بودند، فضایی برای پذیرش دانشجویان جدید نداشته و بعضاً دانشجویان در خوابگاه‌های مشارکتی اسکان داشتند. ازاین‌رو دانشگاه همیشه شرمنده دانشجویان بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان با بیان اینکه تاکنون یک هزار و ۲۴۰ نفر از دانشجویان در خوابگاه‌های مشارکتی و ملکی اسکان داشتند، گفت: با راه‌اندازی خوابگاه جدید دانشجویی در گیلان، ظرفیت خوابگاه دانشجویان به یک هزار و ۴۶۰ نفر افزایش خواهد یافت.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی