شما اینجا هستید
اجتماعی » کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ بدون تعویق برگزار می‌شود

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری کنکور کارشناسی ارشد در موعد مقرر روزهای ۶، ۷ و ۸ مرداد ماه خبر داد.

فاطمه زرین آمیزی روز شنبه افزود: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ بدون تعویق و تاخیر برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد که روز گذشته جمعه ۲۵ تیرماه نیز آزمون وکالت ۹۹ با رعایت پروتکل های بهداشتی در ۸۴ شهر کشور برگزار شد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور تعداد داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ را ۶۳۴ هزار و ۵۴ نفر اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، آزمون کارشناسی ارشد امسال بدون اعمال محدودیت رشته‌ای برگزار می‌شود و داوطلبان دوره‌های کارشناسی ارشد می توانند در رشته‌های مورد نظر خود با رعایت سایر مقررات در آزمون شرکت و در صورت قبولی ادامه تحصیل دهند.

کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ قرار بود در خرداد ماه برگزار شود که به علت شیوع ویروس کرونا به روزهای ۶ تا ۸ مرداد ماه موکول شد.

ایرنا

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی