به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی هم زمان با هفتم مهر ماه روز گرامیداشت آتشنشانی و ایمنی مراسم تقدیر از پرسنل آتش نشانی و اورژانس ایستگاه منطقه آزاد انزلی با حضور مهندس علی اوسط اکبری مقدم رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان ، اعضای هیئت مدیره ، معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد انزلی برگزار شد.
علی اوسط اکبری مقدم مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات و خدمات آتش نشانان بیان کرد : شغل آتش نشانی با عشق گره خرده و آتشنشان بی پروا و با شجاعت به دل آتش و حادثه ها میروند و جان خود را سپر بلای هم نوعان میکنند.
وی در ادامه با اشاره به از خود گذشتگی علی لندی نوجوان خوزستانی افزود : علی لندی با درک صحیح از دلاورمردی های آتش نشانان و ابراهیم وار دل به حریق زد و در این مسیر جاودانه شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی خاطرنشان کرد: حرفه و شغل شما بسیار متمایز است از اینرو ما تلاش میکنیم امنیت شغلی و رفاهی پرسنل آتشنشان و اورژانس افزایش یابد.




