شما اینجا هستید
اخبار اصلی » معرفی یک هنرمند؛ غلامرضا امانی جورشری       

غلامرضا امانی جورشری به سال ۱۳۱۴ در شهر لشت نشا متولد شد. دیپلم خود را از دانشسرای مقدماتی رشت دریافت کرد و ضمن خدمت، دوره فشرده هنرستان عالی موسیقی را با موفقیت گذراند. امانی در سال ۱۳۳۴ به استخدام اداره کل فرهنگ گیلان در آمد و تا باز نشستگی در سمت های زیر انجام وظیفه کرد: آموزگار دبستان روستایی جوپشت واقع در کوچصفهان، مدیر دبستان روستایی حشکوای کوچصفهان، معلم پایه چهارم ابتدایی دبستان سعدی کوچصفهان، دبیر هنر دبیرستان شاهپور(۱۳۴۱) و هنرآموز دبستان و دبیرستان های رشت. وی با ۲۶ سال خدمت فرهنگی، در آبان ماه ۱۳۶۰ بازنشسته شد.
   غلامرضا امانی نوازنده و آهنگساز است. او در سال ۱۳۳۷ به عضویت ارکستر رادیو گیلان در آمد و طی مدتی نیز رهبری این ارکستر را بر عهده داشت. این موسیقی دان تا کنون حدود ۲۷۰ آهنگ را ساخته و یا تنظیم کرده که هجده تای  آن در برنامه «گل های صحرایی» رادیو ایران پخش شده است. ناصر مسعودی، فریدون پوررضا، بانو شمس، شاهپور جفرودی و منصور فانی و…  از جمله خوانندگانی بودند که با وی همکاری داشته اند.
   امانی در طول دوران خدمت فرهنگی خود، در کنسرت های موسیقی مدارس(که از جمله به مناسبت جشن مهرگان و روز کودک برگزار می شد) حضوری پیوسته داشت و در گردهمایی ها و اردوهای هنری دانش آموزان نیز دست اندرکار و نقش آفرین بود.
   این هنرمند در تمام مدت فعالیت هنری خود هنرجویان بیشماری در زمینه سازفلوت و ویولن پرورش داده است و هم اکنون نیز شاگردان، هنرجویان و هنرمندان جوان گیلانی از وجود او بهره می جویند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی