شما اینجا هستید
اخبار اصلی » معرفی یک هنرمند؛ استاد حبیب الله پورسیفی زاده

استاد حبیب الله پورسیفی زاده، معروف به حبیب پورسیفی، متولد ۱۳۲۳در رشت است؛ وی در انستیتوی مربیان هنری با گرایش بازیگری و کارگردانی تهران موفق به دریافت مدرک فوق دیپلم شد؛ سال ۱۳۳۸ برای همکاری در رادیو گیلان همراه زنده یاد احمد بدرطالعی وارد نمایــش های رادیویی شد و به دلیل داشـــــتن صدای مناسب، توانست نمایش های زنده زیادی را به صحنه ببرد.
در گروه خورشید گیلان نمایش های قضـــاوت دنیا، عروس و داماد قرن اتم، عمو رجب بچه شده، تابلو موزیـــکال رویای مادر، دردســــر تلـــفن، پیــــــرمرد و دریا و تعدادی نمـــایش کوتاه اجرا کرد. از ســــال ۱۳۴۶به استخدام آموزش و پرورش درآمد و از سال ۱۳۵۱ وارد انستـیتوی مربـیان هنری شد و دو ســــــــال بعد موفق شد؛ با گــرایـــش بازیگـری و کارگردانی فــــــوق دیپلم هـــــــنر را اخــــــذ کند. سالهای یادگیری در تهـران زیر نظر اساتــیدی چون  ایرج زهری، جمـشید شاه محمدی نگاه و افق هنری پورسیفی را گسترده تر کرد تا جایی که با بروز استـعداد در جمع دانشـــجویان انســــتیتو موفق شد در نمایش های “نقشـی روی چوب”نوشـــــته اینــگمار برگمن، ”خرمن های سوخته”نوشته رضا احـمدی، ”گلـدونه خانوم”نوشــته اسماعیل خلج به ایفای نقش بپردازد.
پس از پیـروزی انقلاب اسلامی ایران به رشت منتقل و در مدرسه لشت نشاء مشغول به کار شد و همزمان دوستان تئاتری خود را در شهر رشت جمع آوری کرد و نمایش های”میکروب ها” و “دست بالای دست” را با نام “ویتامارا”همراه زنده یاد احمد بدرطـــــــالعی و هنرمندان گروه آتوسا به صحنه برد. آخرین کار جدی پورســیفی  اجـــرای نمایـــــــش”آهــســـته با گـل سرخ”نوشته اکبــــر رادی بود که توســـــط فرزندش حسن پورســیفی کارگردانی شد.
حبیــب پورسیفی به همراهی زنده یاد احمد بدرطــــالعی که تصمیم داشت با طرح (مدرســـــین تئاتر) تحولی در تئاتر دانــش آموزی ایجاد کند و دیگر نام آوران هنرمند، طرح مدرسان تئـــاتر را اجرایی کردند و موفق شـدند بر کیفــیت تئاتر دانش آموزی بیفـزایند و تئاتر دانش آموزی را در ســطح کشور مطرح کنند. در این دوره با شکوه بود که دانـش آموزان مستــعد کشف و راهی دانشکده ها شدند که هم اکنون به عنوان سرمایه های علمی و تخصصی در تئاتر اســـتان به کار گرفته می شوند.
حبیب پورسیفی جدای از بازیگری در تئاتر،بازی در سینما و تلویزیون را نیز در کارنامه خود دارد
وی در کنار بازیگری،سالها به عنوان رییس انجمن نمایش فعالیت مستمری داشت.
حبیب پورسیفی جدای از بازیگری در تئاتر،بازی در سینما و تلویزیون را نیز در کارنامه خود دارد.
فیلم داستانی یاور(۱۳۷۲)، شوق خفاشان(۱۳۷۳)، فیلم سینمایی خدا می آید(۱۳۷۴)،
داستانی روایت عاشورا(۱۳۸۰)، سریال آواز مه(۱۳۸۱)، سریال فردا روشن است(۱۳۸۸)، سریال عاقل محله(۱۳۸۸)،فیلم داستانی نقش فرش(۱۳۹۱)
فیلم داستانی این باران با آن باران فرق دارد (۱۳۹۲)، فیلم داستانی وارث(۱۳۹۲)، سریال نقطه صفر(۱۳۹۳)، فیلم داستانی درخت چشمه(۱۳۹۳)، فیلم سینمایی در دنیای توساعت چند است(۱۳۹۳)، فیلم سینمایی باران اسیدی(۱۳۹۳)، نماز باران، راز سنگ کبود
از جمله فعالیت های بازی تصویری حبیب پورسیفی است که در کارنامه خود دارد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی