شما اینجا هستید
اخبار اصلی » خبرهای تازه وزیر ارتباطات درباره ماهواره‌های خیام و ناهید

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شعاع مشرق، به نقل از تسنیم، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، درباره آخرین خبرها از ماهواره خیام اظهار داشت: این ماهواره فعال است و تصاویر آن هم دریافت می‌شود و با دستگاه‌هایی که به تصاویر آن نیاز دارند در تعامل هستیم.

وی افزود: مرکز دریافت تصاویر این ماهواره را در مهرماه افتتاح کردیم که اولین، بزرگترین و مجهزترین مرکز مدیریت و دریافت تصاویر ماهواره‌ای کشور در سازمان فضایی است.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سؤال که “ماهواره ناهید چه‌زمانی به فضا پرتاب خواهد شد؟”، بیان کرد: این ماهواره هم به‌زودی پرتاب می‌شود و در تلاش هستیم پرتاب آن امسال انجام بگیرد.

زارع‌پور درباره همکاری‌های فضایی با روسیه خاطرنشان کرد: تعاملات ما با روسیه در حوزه فضایی ادامه دارد و کارهای مشترکی تعریف کرده‌ایم؛ ماهواره خیام ۲، ۳ و ۴ را با کمک همدیگر می‌سازیم و برنامه‌ی بلندمدت ۴ساله با این کشور داریم.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی