شما اینجا هستید
اخبار اصلی » گرانفروشی شیرینی ممنوع!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شعاع مشرق، به نقل از صداو سیما، علی بهره‌مند رئیس اتحادیه قنادان تهران با بیان اینکه قیمت شیرینی نسبت به قبل تغییری نکرده است، گفت: در آستانه «روز مادر» هیچ‌گونه افزایش قیمتی نخواهیم داشت و قنادان حق افزایش قیمت ندارند.
وی با بیان اینکه شیرینی قیمت دستوری ندارد، افزود: هم‌اکنون قیمت یک کیلوگرم شیرینی‌تر ۱۲۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، قیمت یک کیلوگرم شیرینی دانمارکی بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان و قیمت یک کیلوگرم شیرینی زبان و پاپیون بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ هزار تومان است.
بهره‌مند تصریح کرد: در تأمین مواد اولیه شیرینی (شکر، آرد و روغن) در سراسر کشور با کمبودی مواجه نیستیم.
رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: مردم در صورت مشاهده هرگونه گرانفروشی در واحد‌های صنفی قنادان می‌توانند با شماره ۱۲۴ و یا با شماره اتحادیه ۶۶۹۴۴۴۱۱ تماس گرفته و موارد تخلف گرانفروشی را اطلاع دهند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی