شما اینجا هستید
اجتماعی » سیدحسین رضویان: تاکنون از عنوان دهان پرکن شهر خلاق، انتفاعی برای رشت پدید نیامده است

سیدحسین رضویان در نشست میزبانی کشوری رشت از شهرهای خلاق ایران گفت: با وجود اینکه موافق برگزاری چنین رویدادهایی هستم اما پرداخت گلخانه‌ای و همایشی به فرصت‌های توسعه شهر منجر شده تا از عنوان دهان پرکن شهر خلاق، انتفاعی برای رشت به وجود نیاید.
عضو شورای شهر رشت افزود:فلسفه شهرهای خلاق در دنیا پیوست سه مفهوم انسان، فرهنگ و اقتصاد است و در چنین جلساتی جای اداره فرهنگ و اتاق اصناف را خالی می بینم.
رضویان در ادامه گفت:آن چیز که مردم انتظار دارند اینست که از چنین عناوینی انتفاعی برای شهر و شهروند حاصل شود یعنی اگر کسی در این شهر مشغول به اقتصاد خردی است، اقتصاد خردش در مسیر تبدیل شدن به یک اقتصاد کلان قرار بگیرد و آن که معطوف به اقتصاد کلانی در حدود یک شهر است فرایند رشد شهر خلاق او را به یک بستر منطقه ای و بین المللی متصل نماید.
دکتر رضویان افزود: مردم جای همراهی و همکاری نهاد مدیریت شهر با دستگاه هایی مانند اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، اتاق اصناف و حتی نهاد مسئولیت سیاسی استان را کمرنگ می بینند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی