شما اینجا هستید
اخبار اصلی » مبینا زارع دختر گمشده اسلامشهری به قتل رسید

ایسنا؛ در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع عموم می‌رساند، پرونده مرحومه خانم مبینا زارع درتاریخ یکم آبان ماه ۱۴۰۴ به عنوان فرد گمشده توسط خانواده ایشان تشکیل و بلافاصله به پلیس آگاهی شهرستان اسلامشهر ارجاع گردید.

 

پس از پیگیری‌های شبانه‌روزی و انجام اقدامات فنی وتخصصی توسط کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان اسلامشهر، مشخص گردید خانم مبینا زارع به دست نامزدسابق خود در موقعیت نامعلومی به قتل رسیده است.
با ادامه تحقیقات و اقدامات میدانی، جسد مرحومه درتاریخ سوم آبان ماه در باغ پدری قاتل که در شهرستان رباط‌ کریم واقع شده بود کشف گردید.
شایان ذکر است متاسفانه پیش از کشف جسد خانم مبینا زارع، در سحرگاه مورخه یکم آبان ماه ۱۴۰۴  فرد مظنون به قتل، پس از ارتکاب جرم و مدفون نمودن جسد مقتول، باطراحی نقشه‌ای ازپیش برنامه‌ریزی شده از کشور خارج گردیده است.

درحال حاضر، تمامی اقدامات قانونی و انتظامی لازم باهماهنگی مرجع محترم قضائی، جهت دستگیری قاتل از طریق پلیس اینترپل در دستورکار قرار دارد و به محض حصول نتیجه مراتب اطلاع رسانی خواهد شد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی