شما اینجا هستید
اخبار اصلی » نرخ تورم نقطه ای خوراکی ها به ۷۲٫۳ درصد رسید

تسنیم؛ براساس گزارش مرکز آمار، نرخ تورم نقطه به نقطه خوراکی ها در آذر ماه به ۷۲٫۳ درصد رسید؛ به عبارتی خانوار به طور میانگین برای خرید خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها باید ۷۲٫۳ درصد بیشتر به نسبت آذرماه سال ۱۴۰۳ هزینه کنند؛ همچنین گروه کالایی خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها بیشترین افزایش قیمت را  نسبت به ماه مشابه در سال گذشته تجربه کرده است؛ بعد از خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها گروه کالا‌ها و خدمات متفرقه با افزایش ۶۹٫۵ درصدی دومین گروه کالایی با بیشترین افزایش قیمت به نسبت سال گذشته است.

 

افزایش ۱۰ درصدی قیمت لبنیات در یک‌ماه

براساس این گزارش در تورم ماهانه لبنیات و تخم مرغ با افزایش ۱۰٫۲ درصدی به نسبت ماه گذشته بیشترین رشد قیمتی را به نسبت ماه گذشته تجربه کردند و خانوار برای خرید این قلم کالایی به نسبت ماه گذشته باید حدود ۱۰ درصد بیشتر هزینه کنند.

سیاستگذار اقتصادی برنامه ای ندارد

در چند ماه گذشته موتور افزایش نرخ تورم در کشور روشن شده است و قیمت کالاها رشد قیمتی زیادی را تجربه کرده است؛ در این شرایط به نظر می‌رسد نهاد‌های سیاستگذار اقتصادی برنامه‌ای برای کاهش رشد تورم ندارند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی