شما اینجا هستید
اخبار اصلی » فروش اینترنتی دارو غیرقانونی است / با متخلفان برخورد قاطع می شود

صدا و سیما؛ سعید مهرزادی، با اشاره به پایش مستمر فضای مجازی و سکو‌های اینترنتی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو تا این لحظه به هیچ وب‌سایت یا پلتفرم اینترنتی عمومی، مجوز فروش دارو و مکمل را نداده است. بر اساس قوانین جاری، عرضه هرگونه محصول سلامت‌محور که خارج از زنجیره رسمی داروخانه‌ها صورت گیرد، به عنوان کالای قاچاق تلقی شده و با متخلفان برخورد قانونی قاطع صورت می‌گیرد.

وی ضمن توصیه اکید به عموم مردم برای حفظ سلامت خود، تصریح کرد: مردم عزیز به هیچ عنوان نباید دارو و مکمل‌های مورد نیاز خود را از سایت‌های اینترنتی خریداری کنند. تنها مرجع رسمی و ایمن برای تهیه این اقلام، مراجعه حضوری به داروخانه‌هاست تا اصالت و سلامت کالا تحت نظارت مسئول فنی تضمین شود.

سرپرست دفتر بازرسی سازمان غذا و دارو در خصوص فعالیت وب‌سایت‌های دارای مجوز متعلق به داروخانه‌ها تبیین کرد که در حال حاضر برخی از داروخانه‌ها صرفاً برای فروش محصولات آرایشی، بهداشتی و مکمل‌های تولید داخل که دارای مجوز‌های لازم هستند، تاییدیه فعالیت در فضای مجازی را دریافت کرده‌اند. اما این مجوز به هیچ وجه شامل دارو نمی‌شود.

مهرزادی خاطرنشان کرد: موضوع فروش آنلاین دارو به دلیل حساسیت‌های بالای ایمنی و سلامت، در دست بررسی کارشناسی است. ما در حال تدوین و بررسی ضوابط دقیقی هستیم تا در صورت رسیدن به نتایج مثبت و اطمینان از حفظ سلامت مصرف‌کننده، شرایط فروش اینترنتی دارو از طریق داروخانه‌ها را فراهم و دستورالعمل‌های لازم را به سراسر کشور ابلاغ کنیم. تا آن زمان، هرگونه فروش دارو در بستر اینترنت غیرقانونی است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی