شما اینجا هستید
ویژه ها » ۷ کشته و ۶ مصدوم در سقوط ون به دره

سخنگوی اورژانس مازندران از جان‌باختن هفت نفر و مصدومیت شش نفر بر اثر سقوط یک دستگاه خودروی ون به دره در محور هراز خبر داد و گفت: حال یکی از مصدومان وخیم گزارش شده است.

زکریا اشکپور شامگاه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی سقوط یک دستگاه خودروی ون به دره در جاده هراز، نیروهای امدادی اورژانس به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات درمانی پیش‌بیمارستانی برای مصدومان انجام گرفت.

سخنگوی مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: در این حادثه ۶ زن مصدوم شدند که پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی، برای ادامه روند درمان به مرکز درمانی در شهرستان آمل منتقل شدند.

وی با اشاره به وضعیت مصدومان این حادثه گفت: دو نفر از مصدومان، کودک دختر بودند و بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی، وضعیت یکی از مصدومان وخیم است.

اشکپور همچنین از جان‌باختن هفت نفر در این سانحه خبر داد و بیان کرد: در این حادثه ۶ زن و یک مرد جان خود را از دست داده‌اند.

وی گفت: علت دقیق وقوع حادثه و جزئیات بیشتر درباره نحوه سقوط خودرو در دست بررسی است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی