شما اینجا هستید
اخبار اصلی » آیا هدیه وعده داده شده استاندار به خبرنگاران صرف استقبال از رئیس جمهور شد؟!

چند روز قبل از دهه مبارک فجر بود که همایش «رسانه و انقلاب اسلامی» به همت کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد دهه فجر گیلان و همچنین رونمایی از پوستر تیتر انقلاب با سخنرانی ویژه دکتر نجفی، استاندار محترم و با حضور بیش از ۳۰۰ خبرنگار برگزار شد.

دکتر نجفی در این نشست به نقش بی بدیل رسانه ها در تبیین اهداف انقلاب اشاره و از آنها بابت زحمتشان قدردانی کرد و در این راستا اهدای هدیه برای خبرنگاران حاضر در جلسه را به آینده ای نزدیک موکول کرد.

بعد از این سخنان بود که اداره کل ارشاد گیلان به نمایندگی از استانداری عهده دار جمع آوری مشخصات خبرنگاران شد.

پرسنل ارشاد نیز با تماس با خبرنگاران حاضر در همایش از این قشر فرهیخته درخواست شماره حساب سیبای بانک ملی کردند و حتی تاکید داشتند که اگر حساب سیبای ملی ندارید، حتما افتتاح حساب کنید.

اما تا به امروز بیش از ۳ ماه از وعده استاندار محترم مبنی بر اعطای هدیه به خبرنگاران به خاطر تلاش در معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی می گذرد و همچنان خبرنگاران چشم انتظار هدیه استاندار می باشند.

خبرنگاران هم به خاطر حجب و حیایی که دارند حاضر نشدند گلایه کنند و فقط زحمت گشایش حساب بانک ملی برایشان ماند و پولی که به ذخائر این بانک اضافه شد.

خدمت استاندار محترم باید عرض کنیم که خبرنگاران از این هدیه گذشتند. اما واقعا از یک موضوع نگران هستند. نگرانی که پر بیراه نیست و آنها را یاد ضرب المثل “دو صد گفته چو نیم کردار نیست” می اندازد. فعالین رسانه ای می گویند این طور نباشد که آقای استاندار هر روز چند جلسه بگذارند و وعده دهند و خدای نکرده بعد از مدتی فراموش کنند که چه گفته اند. اگر وعده های داده شده در جلسات دیگر هم مثل اهدای هدیه به خبرنگاران عملی نشود که دیگر باید فاتحه استان را خواند. بهتر است که مدیران با دادن وعده های سر خرمن به شعور خبرنگاران به عنوان نمایندگان افکار عمومی توهین نکنند.

با تمام این اوصاف تا به امروز نه هدیه خبرنگاران پرداخت شد و نه جشنواره تیتر انقلاب برگزار شد. تو گویی از مدیریت فقط حرفی باقی مانده است.

بماند که شنیده شده مبلغ ۳۰ میلیون تومانی که برای هدیه خبرنگاران در نظر گرفته شده بود صرف هزینه های سفر ریاست جمهوری به گیلان شده است/آوای رشت

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی