این درب و توری پاره شده ابهامات زیادی را در ذهن بخصوص در بین مسافران متبادر می کند.
بهمن ماه سال گذشته شهرداری منطقه ۳ شهر رشت زمین فوتبال ساحلی بوستان ملت با حضور مسئولان هیات فوتبال استان گیلان، تعدادی از اعضای شورای شهر و مسوولان شهرداری رشت افتتاح شد. این زمین که برای استعدادیابی نوجوانان و جوانان و افزایش توانایی علاقمندان به رشته ورزشی فوتبال ساحلی احداث گردید منظره ای نه چندان جالب را به نمایش گذاشته است. درب ورودی این زمین قفل است و احتمالا علاقمندان برای استفاده از این زمین توری درب را بریده اند تا بتوانند از این زمین استفاده کنند.
این درب و توری پاره شده ابهامات زیادی را در ذهن بخصوص در بین مسافران متبادر می کند. آیا این توری پاره شده در واقع به نوعی عدم احترام متقابل بین علاقمندان فوتبال ساحلی و شهرداری را نشان نمی دهد؟ آیا شهروندان شهر رشت بدون اجازه و هماهنگی با شهرداری شهر رشت و به صورت غیر قانونی از این زمین استفاده می کنند؟ آیا ایجاد چنین ذهنیتی در ذهن مهمانان در شان شهروندان است؟
حال سوال تحریریه کاسپی نیوز اینست: آیا شهرداری رشت این زمین را برای روزهای خاصی در نظر گرفته است که درب آن را قفل نموده است؟ یا اینکه استفاده از این زمین برای همگان و در تمام ایام آزاد بوده و فقط کلید این قفل گم شده است!؟
این صحنه در این فصل که شهر رشت میزبان مهمانان زیادی از سایر نقاط کشور است به هیچ وجه زیبنده شهر رشت نیست و امیدواریم هر چه زودتر به این وضعیت رسیدگی شود.








