شما اینجا هستید
اجتماعی » ۴۳ هزار تن آسفالت برای مرمت و بهسازی معابر شهر رشت استفاده شد

به گزارش کاسپی نیوز، علیرضا حسنی روز دوشنبه افزود : از اول سالجاری تا کنون شهرداری رشت با استفاده از ظرفیت نهادی و نیروی انسانی ، بیش از ۴۳ هزار تن آسفالت به ارزش ۸۰ میلیارد ریال تولید کرده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲۳درصد رشد را نشان می دهد.

وی خاطرنشان کرد : این شهرداری از تجهیزاتی چون مجتمع آسفالت ۱۲۰ و ۸۰ تنی و مجموعه کامل سنگ شکن و تولید شن و ماسه و انواع ماشین آلات عمرانی و راهسازی در اجرای طرح آسفالت معابر سطح شهر برخوردار است.

وی اظهار داشت : شهرداری با تکیه بر تلاش های شبانه روزی گروههای پخش آسفالت ، آسفالت میدان گیل ، خیابان ۱۷شهریور ، بلوار نامجو ، خیابان شهید انصاری ، خیابان حافظ تا چهار راه میکائیل ، پیرسرا و کوی بیانی را به مساحت ۲۰۰هزار متر مربع با استفاده از ۲۸ هزار تن آسفالت به پایان رسانده است.

حسنی گفت : همچنین به منظور رفاه حال شهروندان و جلب رضایت آنان هشت هزار و ۲۰۰ تن آسفالت برای لکه گیری شش هزار و ۹۰۰ متر مربع از معابر و خیابان های سطح شهر رشت در مناطق پنجگانه تحویل داده شده است.

وی افزود : با همکاری و صبوری شهروندان رشت ، اجرای موفقیت آمیز این طرح ها در خیابان های پر رفت و آمد آیت الله لاکانی ، آیت الله طالقانی ، منظریه ، تختی ، بلوار شهید افتخاری به پایان رسیده است و امید است این رویکرد تا جلب رضایت حداکثری مردم و تغییر سیمای شهر رشت ادامه یابد.

شهر رشت بیش از یک میلیون نفر جمعیت سیار روزانه و حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت ثابت دارد.

بافت قدیمی و خیابان هایی کم عرض با قدمت یکصدساله از مشکلات شهر رشت محسوب می شود.

چاله و چوله های رشت یکی از مشکلات چندین ساله این شهر است که موجبات نارضایتی شهروندان را در پی داشته است.

ایرنا

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی