شما اینجا هستید
ورزشی » صعود هوشمندانه اسنوکرباز گیلانی به مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان

رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد و بولس استان گیلان گفت: نماینده گیلان در ادامه رقابت های اسنوکر قهرمانی جهان در قطر هوشمندانه به مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان صعود کرد.

به گزارش شعاع مشرق، سارنگ بزرگ چنانی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد:در ادامه رقابت های اسنوکر قهرمانی جهان در قطر، نمایندگان ایران در مرحله حذفی با درخشش مقابل حریفان خود به یک شانزدهم نهایی صعود کردند.

رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد و بولس استان گیلان افزود:در ادامه رقابت های اسنوکر قهرمانی جهان در قطر، حامد ذره دوست نماینده گیلانی تیم ملی اسنوکر ایران در دیدار مرحله ماقبل ١/٣٢ موفق شد با ارائه یک بازی درخشان دائه جیو لی از کره جنوبی را با نتیجه نزدیک ۴ بر ۳ شکست دهد و به مرحله ١/٣٢ راه یابد.

وی ادامه داد:ذره دوست در ادامه و در مرحله تک حذفی ١/٣٢ نهایی به مصاف حریفی از کشور استرالیا به نام متیو بلتن (Mathew Bolton) رفت و این دیدار را نیز با ارائه یک بازی هوشمندانه ۴ بر ۳ به سود خود به پایان برد تا راهی مرحله ۱/۱۶ نهایی شود.

بزرگ چنانی تاکید کرد:امیر سرخوش دیگر ملی پوش کشورمان هم به مصاف نماینده کشور انگلستان الیور براون (Oliver Brown) رفت و توانست با نتیجه نزدیک و نفسگیر ٣-۴ به پیروزی برسد و راهی دور ١/١۶ نهایی شود. وی در این مرحله روز یکشنبه ٧آذر ١٣٩۵راس ساعت ١٠:٣٠ صبح به وقت تهران به مصاف برنده بازی مرحله ١/٣٢ نهایی بین موهنا العبیدلی قطری و مایکل کولامب (‏Michael Collumb)اسکاتلندی خواهد رفت.

وی یادآور شد:سهیل واحدی هم متیوس بارانوفسکی از لهستان را با نتیجه ۴ بر ۳ شکست داد و راهی یک شانزدهم شد. آرمان دیناروند هم کوین ون هوف از بلژیک را با نتیجه نزدیک ۴ بر ۳ شکست داد تا او هم راهی مرحله یک شانزدهم شود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی