کاسپی نیوز- سامی پارسا/
توضیح: سایت کاسپی نیوز در نظر دارد زین پس از نمایش های روی صحنه و فعالیت های فرهنگی و هنری استان گیلان گزارش خبری بگیرد تا شاهد افزایش علاقه مندی مخاطبان وهمچنین معرفی بیشتر کار هنرمندان گیلانی شود. جهت اولین گزارش خبری نمایش « منظریه، کوچه فرشته، پلاک ۷» در سالن خاتم الانبیاء رشت را انتخاب کردیم و امیدواریم این روند با معرفی آثار بیشتر و بهتر ادامه داشته باشد.»
آسیه که جهت درمان پایش و همچنین «اقامت به خارج از کشور سفر کرده بود بعد از مرگ مادرش به ایران و شهر رشت برمی گردد . جائی که خواهرش شوکت بعد از طلاق از شوهرش مازیار با پسرش باربد زندگی می کنند. آسیه از مادرش به خاطر این که رابطه او با بهادر را خراب کرد و خودش با او ازدواج کرد ناراحت و متنفر است و با شوکت نیز رابطه چندان خوبی ندارد. شوکت، آسیه را متهم به برهم زدن رابطه اش با مازیار می کندو سعی می کند آسیه را دوباره به خارج برگرداند، اما آسیه قصد دارد شوکت را از خانه ای که به او ارث رسیده بیرون کند. او که معتاد به مواد مخدر است به شوکت اعلام می کند که به خاطر دزدی دیپورت شده است و قصد رفتن ندارد. هرچند مشخص می شود که او سعی کرد با دیپورتش دوباره به رشت برگردد تا دوباره به بهادر برسد. غافل از این که بهادر با سوء استفاده از علاقه مادرش قصد بالا کشیدن اموال آن ها را دارد.»
نمایش تئاتر «منظریه، کوچه فرشته، پلاک ۷» کاری از مهرداد آبسالان از تاریخ سوم تا نهم مرداد در مجموعه فرهنگی و هنری خاتم الانبیاء روی صحنه می رود. نمایشی که توسط مجید کاظم زاده نوشته شده و ارشد امیر اسکندری، مرسده جهانی، سودابه ابراهیمی، مهدی پورخانی و امیر علی پور نوروز در آن به ایفای نقش می پردازند.
اولین کار جدی مهرداد آبسالان بعد از کارهای کودک این کارگردان وخطاط گیلانی با استقبال خوب اهالی هنر و تئاتر گیلان همراه بود و اکثر بازیگران و کارگردانان شناخته شده استان را برای دیدن این نمایش به سالن خاتم الانبیاء کشانید. سالن نمایش نیز با استقبال تماشاگران با صندلی های بسیار زیادی پر شده بود و مدیر کل ارشاد گیلان نیز از جمله مهمانان این نمایش محسوب می شد. بسیاری از اهالی هنر کار مهرداد آبسالان را به نسبت تجربه تازه او کاری قابل تامل و قابل قبول خواندند و از بازی بازیگران و دکور مناسب و کلیت نمایش نیز رضایت داشتند. هرچند انتقاداتی نیز به این نمایش وارد شد که اکثر آن به صدای ضعیف سالن، عدم انسجام متن، شعارزدگی و عدم هدایت مناسب بازیگران از سوی کارگردان اشاره داشت. در مورد بازی بازیگران نیز بازیگران آسیه(مرسده جهانی) و باربد ( امیرعلی پورنوروز) بیشتر مورد توجه بودند. مهدی پورخانی نیز در نقش جواد رگه هایی از طنز را در مجموعه وارد کرد تا استعدادهای خودش را بیشتر معرفی کند. بااین حال در در مورد بازی ارشد امیر اسکندری با توجه به این که او سابقه بیشتری نسبت به بقیه در اجرا و نمایش دارد نسبت به کارهای قبلی انتقادات بیشتری نسبت به بقیه انجام شد.
بعد از اتمام نمایش روز چهارم عوامل نمایش با گذاشتن عکس مرحوم مسعود پور اکبری هنرمند جوان گیلانی یادو خاطره او را گرامی داشتند و نمایش خود را به او تقدیم کردند. یکی از نزدیکان مسعود پوراکبری با یادآوری شعر مورد علاقه مسعود از استاد ابتهاج ( آسمان تو چه رنگی است؟)تشویق همراه با تاثر حضار را به همراه آورد که فضای احساسی همراه با اشک نزدیکان و دوستانش را به وجود آورد. یک دقیقه سکوت به احترام این هنرمند گیلانی پایان بخش این تئاتر بود.





