شما اینجا هستید
اجتماعی » سقوط هواپیما در قزوین تلفات جانی نداشت

سوول روابط عمومی بیمارستان شهیدرجایی قزوین گفت: وضعیت عمومی دو مصدوم حادثه هواپیمای فوق سبک آموزشی که ظهر امروز هنگام فرود اضطرای دچار سانحه شد، مطلوب است.

به گزارش کاسپی نیوز، سید حسن موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مربی ۵۹ ساله این هواپیمای آموزشی که خلبانی کارآزموده است، بصورت سرپایی مداوا و ترخیص شده است.
وی اظهارکرد: مصدوم دیگر که کارآموز ۳۳ ساله می باشد به علت ضربه به ناحیه لگن و کوفتگی کمر بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت آینده در بیمارستان تحت نظر و مراقبت خواهد بود تا از سلامت کامل وی اطمینان حاصل شود.
موسوی، با رد هرگونه وخامت حال مصدومان اضافه کرد: پزشک معالج وی تنها بخاطر کوفتگی و ضرب دیدگی از ناحیه کمر و لگن این مصدوم را تحت مراقبت گرفته و سی تی اسکن از ناحیه سر و گردن سلامت وی را تایید می کند.
حدود ساعت ۱۰ و ۵۵ دقیقه امروز یک فروند هواپیمای فوق سبک آموزشی در ۴۰ کیلومتری غرب قزوین به دلیل نقص فنی و هنگام فرود اضطراری در حاشیه جاده قزوین – رشت دچار سانحه شد و خلبان مربی و کارآموز وی مصدوم شده و توسط امدادگران هلال احمر به بیمارستان شهید رجایی قزوین منتقل شدند.
در دو حادثه جداگانه ۲۴ اردیبهشت ماه و ششم تیر ماه امسال نیز دو فروند هواپیمای سبک آموزشی اولی به دلیل نقص فنی در شهرستان آبیک فرود اضطراری داشت و دومین هواپیمای آموزشی نیز در شهرستان آبیک استان قزوین سقوط کرد که هیچکدام تلفات جانی در پی نداشتند و این سومین هواپیمای آموزشی است که طی پنج ماهه اول سال جاری، دچار سانحه می شود.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی