مسابقات کونگ فو بخش آزاد مردان قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در زنجان با قهرمانی تیم گیلان خاتمه یافت.
به گزارش کاسپی نیوز، در این رقابت ها که طی روزهای پنجم و ششم شهریور جاری با حضور بیش از ۱۷۰ ورزشکار در سالن ورزش سه هزار نفری شهدا شهر خرمدره برگزار شد تیم گیلان با ۲۹ امتیاز مقام نخست را کسب کرد و تیم های فارس، همدان با ۲۲ و ۱۶ امتیاز دوم و سوم شدند.
تیم کونگ فو زنجان الف نیز با کسب ۱۵ امتیاز در مکان چهارم جای گرفت و کاپ اخلاق این دوره از رقابت ها نیز به تیم زنجان ب (خرمدره) رسید.
دبیر هیات کونگ فو استان زنجان گفت: این پیکارها را ۲۵ داور مجرب و توانمند قضاوت کردند که سه نفر آنان به اسامی محمد حدادیان، سیدروح الله حسینی و مهدی نجفی از استان زنجان بودند.
بهروز عالمی افزود: تیم کونگ فو زنجان الف و ب در این مسابقات به یک نشان طلا، یک نقره و چهار نشان برنز دست یافت.
وی اظهار کرد: میلاد معصومی و ابراهیم اسماعیلی به ترتیب نشان طلا و نقره رسیدند و چهار نشان برنز نیز توسط چهار کونگ فو کار منتخب ازجمله رسول مهری، فرشید معینی و امین حسین مهرپور حاصل شد.
عالمی یادآور شد: این مسابقات در اوزان ۵۴ ـ ۵۸ ـ ۶۳ ـ ۶۸ ـ ۷۳ ـ ۷۸ ـ ۸۳ ـ ۸۸ ـ ۹۳ و ۹۳+ و ۱۰۳+ کیلوگرم برگزار و کونگ فوکاران حاضر در قالب ۲۰ تیم به مصاف هم رفتند.
وی افزود: هر استان با یک مربی و یک سرپرست در این پیکارها حضور یافتند و زنجان نیز به عنوان میزبان مسابقات با دو تیم الف و ب شرکت کرد.
دبیر هیات کونگ فو استان زنجان گفت: مسابقات زنجان با هدف انتخاب برترین ها جهت دعوت به اردوی آمادگی و انتخابی تیم ملی و اعزام به پیکارهای غرب آسیا که آذرماه امسال برگزار می شود، انجام شد.





