شما اینجا هستید
اجتماعی » فرهنگ غلط نصب بنر وارد زندگی بعضی از مسئولان شده است

آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در دیدار با امام جمعه رودبار با تاکید بر حفظ آبروی افراد اظهار کرد: در جامعه نباید یاس ایجاد کنیم.

وی خواستار در کنار همدیگر قرار گرفتن مسئولان برای برطرف کردن مشکلات مردم شد و افزود: مسئولان باید زیرمجموعه‌های خود را از افراد صالح و دست‌پاک فارغ از اندیشه‌های سیاسی انتخاب کنند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه اعتبارات شهرستان‌ها باید طبق اولویت‌بندی اختصاص پیدا کند، تصریح کرد: مسئولان در اجرای پروژه‌ها به اولویت‌های هر منطقه توجه داشته باشند.

فلاحتی در ادامه به نصب بنر برای حضور مسئولان در مناطق مختلف اشاره کرد و گفت: نصب بنر برای حضور مسئولان تبدیل به فرهنگ شده و باید با این معضل برخورد شود.

وی، نصب بنر برای حضور مسئولان را از فرهنگ‌های غلط دانست و بیان کرد: فرهنگ غلط نصب بنر وارد زندگی سیاسی و اجتماعی بعضی از مسئولان شده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به دلدادگی مردم به انقلاب، مقام معظم رهبری و روحانیت، خاطرنشان کرد: مردم با توجه به بعضی از ریزش‌ها همچنان پایبند ارزش‌های نظام اسلامی هستند.

فلاحتی، شهرستان رودبار را نیازمند توجه ویژه مسئولان خواند و متذکر شد: به مردم شهرستان رودبار بی‌مهری شده است.

وی با بیان اینکه مردم باید مطالبه‌گر حقوق خود از مسئولان باشند، اظهار کرد: فرهنگ مطالبه‌گری مردم از مسئولان باید در جامعه احیا شود.

 

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی